Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian korttipalvelujen teknisestä virheestä johtuen käyttötileihin on syntynyt aiheettomia katevarauksia. Tämä ei vaadi kortinhaltijoilta toimenpiteitä ja aiheettomat katevaraukset purkautuvat itsestään viikon kuluessa. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.
Aktian nimissä kalastellaan verkkopankkitunnuksia − hakukoneiden hakutuloksissa väärennettyjä sivustoja Lue lisää
Vakavan sairauden turva

Aktia Henkilöturva

Vakavan sairauden turva

Jos sairastut vakavasti, on tärkeää, että saat nopeasti parasta mahdollista hoitoa. Sekä hoitokulut että sairausloma horjuttavat helposti taloutesi tasapainoa. Vakuutuksesta maksetaan kertakorvaus, joka auttaa sinua vakavan sairauden aiheuttamien välittömien kustannusten kanssa. Valitset itse korvauksen määrän vakuutusta ottaessasi. Vakavan sairauden varalta voit vakuuttaa sekä itsesi yrittäjänä että työntekijäsi ja samalla tarjota heille motivoivan ylimääräisen etuuden.

Kolme syytä ottaa vakuutus vakavan sairauden varalta

  • Jos olet YEL- tai MYEL-vakuutettu yrittäjä ja sairastut vakavasti, sinulla on oikeus sairauspäivärahaan, joka kuitenkin on huomattavasti pienempi kuin normaalit tulosi eikä riitä kattamaan sairastumisen myötä kasvaneita kulujasi.
  • Mahdolliset omat säästöt eivät tavallisesti riitä kattamaan vakavasta sairaudesta aiheutuvia kuluja.
  • Valitset itse, miten haluat käyttää vakuutuskorvauksen. Voit käyttää sen esimerkiksi nopeuttaaksesi pääsyä hoitoon tai helpottaaksesi omaa ja läheistesi arkea taloudellisesti.
 
Kolme syytä ottaa vakuutus vakavan sairauden varalta

Mitä vakuutus korvaa?

 

Vakuutus kattaa muun muassa sairaudet, kuten syövän, aivoinfarktin tai aivoverenvuodon, sydäninfarktin ja dialyysihoitoa vaativan munuaisten pysyvän vajaatoiminnan, sekä toimenpiteet, kuten avoimen sydänleikkauksen ja suuren elinsiirron. Voit ottaa vakuutuksen, jos olet terve, 15–60-vuotias ja asut Suomessa. Korvaukseen eivät vaikuta lakisääteiset korvaukset tai muut mahdolliset vakuutuskorvaukset.
Mitä vakuutus korvaa?

Aktia Henkilöturva

Täydennä vakuutussuojasi myös muilla henkilöturvilla

Aktia Henkilöturva on elämäntilanteesi mukaan räätälöitävä kokonaisuus, joka auttaa turvaamaan sinun ja läheistesi toimeentuloa kuoleman, vakavan sairauden tai tapaturman kaltaisissa odottamattomissa tilanteissa.

Tutustu henkilöturviin

Täydennä vakuutussuojasi myös muilla henkilöturvilla

Onko sinulla kysymyksiä olemassaolevaan vakuutukseesi liittyen?

Oletko kiinnostunut vakuutusturvasta?

Tästä voit lähettää meille yhteydenottopyynnön. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Lisätietoja vakuutuksesta

Vakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus. Vakuutusta markkinoi ja myy Aktia Henkivakuutus Oy:n nimissä ja sen vastuulla Suomen Yrittäjäturva Oy.