Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä

Aktian nimissä on lähetetty huijausviestejä, joissa ilmoitetaan, että ”sinulla on uusi päivitys”, ja pyydetään kirjautumaan. Linkki ohjaa valesivustolle, joten älä klikkaa linkkiä. Lue lisää turvallisesta asioinnista täältä.

 

Jatkuuko elämä kuoleman jälkeen? Kyllä.

Jatkuuko elämä kuoleman jälkeen? Kyllä.

Vaikka sinua ei enää olisi, rakkaimpiesi elämä jatkuu

Henkivakuutus on välittämistä ja tervettä järkeä. Oletko miettinyt, miten läheisesi pärjäisivät taloudellisesti, jos sinua ei yhtäkkiä olisikaan? Perheesi asumiskulut ja esimerkiksi lasten harrastusmenot eivät pienene, vaikka sinun tulosi jäisivät pois.

Henkivakuutuskorvaus antaa läheisillesi taloudellista turvaa, aikaa sopeuttaa kuukausimenot uuteen tilanteeseen ja mahdollistaa esimerkiksi asuntolainan pois maksamisen. Valitset itse kenelle korvaus maksetaan.

Henkivakuutuksella voit vakuuttaa sekä itsesi yrittäjänä että työntekijäsi tarjoamalla heille motivoivan ylimääräisen etuuden.

 

 

Päivittäiset menot

Henkivakuutuksesta maksettavan kertakorvauksen avulla läheisesi voivat selviytyä arjessa, vaikka sinun tulosi jäävät pois.

Asumiskulut

Henkivakuutuksesta maksettava korvaus mahdollistaa sen, että perheesi voi jäädä asumaan nykyiseen kotiinne.

Yritystoiminnan turvaaminen

Jos sinulle sattuisi jotain, korvauksen voi käyttää myös yrityksen jatkumisen turvaamiseen, esimerkiksi ostamalla omaiset ulos yrityksestä tai rahoittamaan seuraajan tai uuden omistajan hakuprosessin.

Onko sinulla kysymyksiä olemassaolevaan vakuutukseesi liittyen?

Oletko kiinnostunut vakuutusturvasta?

Tästä voit lähettää meille yhteydenottopyynnön. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Lisätietoa Aktia henkivakuutuksesta

Vakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus. Vakuutusta markkinoi ja myy Aktia Henkivakuutus Oy:n nimissä ja sen vastuulla Suomen Yrittäjäturva Oy.

Täydennä vakuutussuojasi myös muilla henkilöturvilla

Voit täydentää henkivakuutuksen myös muilla vakuutuksilla. Aktia Henkilöturva on vakuutuskokonaisuus, joka räätälöidään elämäntilanteesi mukaan auttamaan sinua ja läheisiäsi pärjäämään taloudellisesti, jos kohdallenne osuisi kuolemantapaus tai jotain muuta ennakoimatonta, kuten sairaus tai onnettomuus. Henkilöturvan voi ottaa paitsi sinulle yrittäjänä myös henkilökunnallesi.

Pysyvän työkyvyttömyyden turva auttaa sopeutumaan uuteen elämäntilanteeseen, jos joudut jäämään työkyvyttömyyseläkkeelle.

Tutustu vakuutukseen

Ohimenevän työkyvyttömyyden turva turvaa taloudellisen tilanteesi, jos joudut jäämään pitkälle sairauslomalle. 

Tutustu vakuutukseen

Vakavan sairauden turvasta maksettava korvaus auttaa sinua selviytymään vakavan sairauden aiheuttamista kustannuksista.

Tutustu vakuutukseen