Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä soitetaan huijauspuheluita, joissa varoitetaan esimerkiksi pankkitunnusten tai tilin olevan vaarassa

Huijari pyrkii todistamaan asiansa oikeaksi lähettämällä tekstiviestin, joka näkyy samassa tutussa viestiketjussa kuin Aktian aidot viestit. Lue lisää.

Pankkitakaus

Yrityksen rahoitus

Pankkitakaus

Pankkitakaus toimii sopimuksen vakuutena ja se voidaan myöntää esimerkiksi lainaa, urakkaa, vuokrasopimusta tai tavaraluottoa varten.

Turvaa kaupankäyntiin

Voit pyytää yhteistyökumppaniltasi pankkitakausta, jos teet kauppaa sinulle ennestään tuntemattoman kumppanin kanssa ja haluat varmistua siitä, että asiat menevät sopimuksen mukaisesti tai mikäli kyseessä ovat suuret ja merkittävät kaupat.

Osoita olevasi luotettava kumppani

Pankkitakauksella voit myös vahvistaa olevasi itse luotettava kumppani tehdessäsi kauppaa uusien tuttavuuksien kanssa. Pankkitakaus toimii vakuutena ja auttaa sinua todistamaan maksukykysi.

Pankkitakauksesta maksat vuosittaisen takausprovision ja toimitusmaksun takausasiakirjojen laatimisen yhteydessä. Mikäli yrityksesi tarvitsee pankkitakausta usein, voit neuvotella pankkitakauslimiitistä, joka mahdollistaa sen, että voimme myöntää sinulle takauksia nopeammin ja helpommin.

Rahoitushakemus

Hae rahoitusta

Voit hakea uutta rahoitusta tai muutosta nykyiseen sopimukseen. Rahoitushakemuksen tekemiseen et tarvitse pankkitunnuksia eikä hakemuksen tekeminen vaadi aikaisempaa asiakkuutta Aktiassa.

Hae rahoitusta

Hae rahoitusta

Muita takauksia

Urakkatakaus

Urakka- ja rakennushankkeissa käytetään usein urakkatakausta sen varmistamiseksi, että työ tai hankinta tapahtuu urakoitsijan ja tilaajan välisen sopimuksen mukaisesti. Takuusumma on yleensä 10 % urakkasummasta tai hankintahinnasta. Takuu on voimassa rakennusajan loppuun.

RS-takaus

Aktia tarjoaa RS-takauksia, joita käytetään rakennushankkeissa asunto-osakeyhtiöiden ja osakkeen ostajien etujen turvaamiseksi.