Täydennä asiakastietosi ja varmista, että pankkipalvelusi toimivat jatkossakin

Jos yrityksesi tai yhteisösi asiakastiedot ovat tuntemistietojen osalta vielä päivittämättä, päivitä ne viipymättä alla olevan linkin kautta. Näin varmistat asiointisi jatkumisen entiseen tapaan. HUOM. Mikäli emme saa sinulta lain edellyttämiä tietoja, maksuliikennettäsi voidaan rajoittaa marraskuusta alkaen.

Kysymme sinun parhaaksesi

Pankkien on lain* mukaan sekä tunnistettava asiakkaansa että tunnettava heidät pankkiasiointiin vaikuttavien asioiden osalta. Tunnistaminen tapahtuu yleensä hyväksymiemme virallisten henkilöllisyystodistusten avulla tai verkossa pankkitunnuksilla. Asiakkaan riittävä tunteminen taas edellyttää, että pankki kysyy tietyt laissa määritellyt asiat ja voit tutustua näihin tarkemmin Finanssivalvonnan nettisivuilla.

Kysymysten tarkoituksena on edesauttaa rahanpesun, terrorismin ja talousrikollisuuden torjumista. Viime kädessä kyse on siis sinunkin turvallisuudestasi.

 

Halutessasi voit myös tulostaa lomakkeen tästä ja postittaa sen meille täytettynä osoitteeseen Aktia Pankki Oyj, INFO 2493, PL 207, 00101 Helsinki.

Tuntemistietoihin liittyvissä kysymyksissä voit soittaa numeroon:

  • Henkilöasiakkaat: 0800 0 2470 (ark. klo 10-16)
  • Yritysasiakkaat: 0800 0 2471 (ark. klo 10-16).

*Laki luottolaitostoiminnasta sekä Laki rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä ja selvittämisestä