Siirry sisältöön Siirry chattiin
Tervetuloa yrittäjän pankkiin Varsinais-Suomessa

Yritysasiakkaat

Tervetuloa yrittäjän pankkiin Varsinais-Suomessa

Yrityksen rahoitus

Ratkaisut investointien ja käyttöpääoman rahoitustarpeisiin

Tarjoamme monipuolisen valikoiman rahoituspalveluita yrityksen kaikkiin tarpeisiin käyttöpääomasta suuriin investointeihin. 
Ratkaisut investointien ja käyttöpääoman rahoitustarpeisiin

Kun huomaat, että yrittämisestä on tullut onnistumista

Omaisuutesi kasvaessa saat kauttamme myös henkilöasiakkaille tarkoitetut Private Banking -varainhoitopalvelut varallisuutesi hoitamiseksi ja kartuttamiseksi.

 

Tarjoamme Varsinais-Suomessa toimiville yrityksille ja yrittäjille kattavat ja kasvolliset palvelut Turun ja Paraisten toimipisteidemme kautta. Tarjoamme kattavat rahoitusratkaisut ja monipuoliset maksuliikenteen palvelut sekä henkilöturvat niin yrittäjälle kuin koko henkilöstölle. Palkittu varainhoito-osaamisemme on myös käytettävissäsi niin oman kuin yrityksesi varallisuuden turvaamiseksi ja kasvattamiseksi.

Haluamme ajatella kanssasi yhdessä pidemmälle. Varsinais-Suomen alueella sinua palvelevat

Juha Sippola

Juha Sippola

Senior Corporate Banker

Eero Holanne

Eero Holanne

Senior Corporate Banker

Aktia Webinar: Miltä näyttää telakkateollisuuden ja risteilyalan lähitulevaisuus?

Risteilyalalla näkyy taas valoa horisontissa ja telakkateollisuus uskoo tulevaisuuden tuovan uusia mahdollisuuksia. Myös alihankintateollisuus tulee hyötymään näiden myönteisten näkymien myötätuulesta. Tervetuloa Aktian maksuttomaan webinaariin 29.4. klo 10–11  kuulemaan asiantuntijoidemme ajatuksia siitä, miltä telakkateollisuuden ja risteilyalan tulevaisuus tällä hetkellä näyttää.

Lue lisää ja ilmoittaudu