Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
I Aktias namn rings det bluffsamtal där de varnas för att till exempel bankkoderna eller kontot är i fara Bedragaren försöker bestyrka sitt ärende genom att skicka ett textmeddelande, som syns i samma bekanta meddelandekedja som Aktias äkta meddelanden. Läs mer.
Välkommen till företagarens bank i Egentliga Finland

Företagskunder

Välkommen till företagarens bank i Egentliga Finland

Företagets finansiering

Lösningar för finansiering av investeringar och driftskapital

Vi erbjuder ett mångsidigt urval finansieringslösningar för företagets alla behov från dagliga behov av driftskapital till stora investeringar. 
Lösningar för finansiering av investeringar och driftskapital

När företagandet leder till framgång

När din förmögenhet ökar får du via oss även Private Banking-kapitalförvaltningstjänster som är avsedda för privatkunder för att förvalta och öka din förmögenhet. 

 

Vi erbjuder företag och företagare i Egentliga Finland omfattande och personlig betjäning via våra serviceställen i Åbo och Pargas. Hos oss får du heltäckande finansieringslösningar, mångsidiga tjänster för betalningsrörelse och personskydd för såväl företagaren som hela företagets personal. Vårt prisbelönta kapitalförvaltningskunnande finns till ditt förfogande för att utveckla och trygga både företagets och din egen förmögenhet.

Vi vill tänka framåt tillsammans med dig. Vi betjänar dig i Egentliga Finland

Juha Sippola

Juha Sippola

Senior Corporate Banker

Eero Holanne

Eero Holanne

Senior Corporate Banker

Aktia Webinar: Hur ser framtiden ut för varvsindustrin och kryssningsbranschen? (på finska)

Ljus i horisonten för kryssningsbranschen och framtiden ger varvsindustrin nya möjligheter. Underleverantörsindustrin kommer också att dra nytta av dessa positiva utsikter. Välkommen på Aktias avgiftsfria webinarium 29.4 kl 10–11 för att höra synpunkter på hur framtiden ser ut för varvsindustrin och kryssningsbranschen.

Läs mer och anmäl dig