Pankkitakaus varmistaa kaupan onnistumisen

Voit antaa pankkitakauksen lainan, urakan, vuokrasopimuksen tai tavaraluoton vakuudeksi. Pankkitakaus on yritykselle varma ja helppo turvatoimi, varsinkin tuntemattomien tai kaukana sijaitsevien sopimuskumppanien kanssa asioitaessa.

Rajoita riskejä pankkitakauksen avulla

Pankkitakaus on tavallinen osa yrityksen riskienvalvontaa. Tavallisin takuumuoto on vuokratakuu, joka useimmiten vastaa kolmen kuukauden vuokraa. Pankkitakausta saatat tarvita todistaaksesi yrityksen maksuvalmiuden kauppakumppanillesi tai selviytyäksesi tavarantoimituksesta tai työsuorituksesta. Saatat itsekin haluta pankkitakauksen kauppakumppaniltasi, jotta voit varmistua siitä, että tämä pystyy suoriutumaan sitoumuksistaan.

Muita takauksia

Urakkatakauksen avulla voi varmistua siitä, että työ tai hankinta tulee hoidettua urakoitsijan ja rakennuttajan tekemän sopimuksen mukaan. Sitä kutsutaan myös rakennusajan urakkatakaukseksi. Takuusumma on yleensä 10 % urakkasummasta tai hankintahinnasta. Takuu on voimassa rakennusajan loppuun.

Rakennusurakoissa käytetään RS-takausta. Se varmistaa asunto-osakeyhtiön tai osakkeen ostajan edun.

Pankkitakauksen hinta

Pankkitakauksesta maksat vuosittaisen takausprovision ja toimitusmaksun takausasiakirjojen laatimisen yhteydessä.

Pankkitakauslimiitti antaa joustoa

Jos tarvitset pankkitakauksia usein, voit neuvotella pankkitakauslimiitistä. Limiitin rajoissa voimme antaa takauksia joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaan. Takauslimiitti nopeuttaa ja helpottaa pankkitakauksen saantia.

Ota yhteyttä, jos tarvitset pankkitakausta tai takauslimiittiä.