Maatalous

Maatalousyrityksen pyörittäminen vaatii paljon liikkeenhoidollisia taitoja. Olet jatkuvasti riippuvainen ympäröivästä maailmasta, esimerkiksi säätilasta ja hinnoista. Itse yrittämisen lisäksi pitää olla valmis ottamaan vastuuta ympäristöstä ja usein myös arvokkaasta kulttuuriperinnöstä.

Aktia Pankki tarjoaa henkilö- ja yritysasiakkailleen kattavia pankki- ja omaisuudenhoitopalveluita. Ota yhteyttä asiakasneuvojiimme. Yhteystietomme löytyvät helpoimmin Yhteystiedot-välilehdeltä. 

Kehitä maatilaasi

Sinulla on ehkä unelma, visio, jonka haluaisit toteuttaa. Me Aktiassa olemme mielellämme mukana toteuttamassa unelmaasi, ja pyrimme yhdessä kanssasi löytämään oikea tien ja oikeat menettelytavat. Aktia ei tarjoa vain rahoitusratkaisuja vaan haluamme myös auttaa sinua pohdinnoissasi ja olla paikallinen yhteistyökumppanisi esimerkiksi maksamisen ja sijoittamisen kysymyksissä.  Yhdessä voimme luoda maaperän, jolla yrityksesi – tilasi – kehittyy ja kukoistaa.

Maa- ja metsätalouden asiantuntijoita

Paikallisen palveluneuvojan lisäksi myös asiantuntijamme ovat käytettävissäsi, kun laaditaan tehokkaita pitkän tähtäimen ratkaisuja sinun ja elinkeinosi parhaaksi. On tärkeää, että ymmärrämme tarpeesi, jotta voimme yhdistää sellaisia tuotteita, palveluja ja ratkaisuja, joita tilallasi todella tarvitaan. Sinä olet tilanhoidon asiantuntija, anna meidän hoitaa rahoitusasiat. Tarkoituksena on kasvattaa maatilasi toimintaa ja tuottoa, ei riskejä.
 

Haluan lisätietoja, ottakaa yhteyttä minuun

Rahoituspalvelut

Sukupolvenvaihdos ja tuki