Rahoituspalvelut - toteuta suunnitelmasi

Kun on aika investoida, Aktian valikoimassa on monia erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Valittavanasi on "tavallisen" pankkilainan lisäksi erilaisia erikoislainavaihtoehtoja, kuten korkotukilaina, osamaksu ja leasing. Parhaan mahdollisen kokonaisrahoitusratkaisun löytämiseksi käymme läpi tilan, yrityksen ja perheen rahoitustarpeet.

Rahoitusvaihtoehdot

Vaikka valitsisit korkotukilainan ja investointituen projektin rahoitusta varten, saatat tarvita pankkilainan ennakko- ja/tai lisärahoitusta varten. Harjoittamasi toiminta määrittelee lyhennysvauhdin ja lainaehdot – laadimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan rahoituspaketin.

Paikallistuntemuksemme ansiosta voimme Aktiassa tehdä lainapäätökset nopeasti. Saat juuri niin paljon lainaa kuin tarvitset, mutta et enempää kuin pystyt vaivatta maksamaan takaisin. Silloin sinä ja myös me voimme nukkua yömme rauhassa.

Korot

Korot nousevat ja laskevat – sen olemme kaikki saaneet kokea. Aktia auttaa korkoriskin pienentämisessä. Suuremman pankkilainan, jonka maksuaika on pitkä, voit sitoa esim. kiinteään korkoon. Silloin tiedät maksujesi määrän tarkalleen. Voit myös sopia korkokatosta, jolloin korko ei nouse määrättyä tasoa ylemmäksi. Korkokattoa ei kuitenkaan saa korkotukilainaan.
 

Haluan lisätietoja, ottakaa yhteyttä minuun