Q&A Eurocard Corporate Gold

Aktia Business Credit -kortti poistuu valikoimasta 31.12.2019.

Miksi Aktia lopettaa Aktia Business Credit -kortit? 

Aktia tarjoaa jatkossa Eurocard Corporate Gold – yrityskortteja yhteistyössä SEB Kort Bank Ab:n kanssa. SEB Kort Bank Ab on pohjoismainen yrityskorttien markkinajohtaja, joka palvelee monipuolisesti yrityksen ja kortinhaltijan tarpeita. 

Minkä kortin voi saada Aktia Business Credit -kortin sijaan?

Yrityksen edustaja voi hakea korvaavaa Eurocard Corporate Gold -korttia yrityksen työntekijöille.

Kuinka voi hakea korvaavaa Eurocard Corporate Gold-korttia?

Yritys voi hakea uutta korttia Eurocardin oman portaalin kautta 30.9.2019 alkaen. Hakemuksen voi allekirjoittaa ainoastaan yrityksen toimitusjohtaja tai henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus. Hakemukseen päsee tästä.

Kuinka nopeasti uusi Eurocard Corporate Gold -kortti saapuu?

Kortti saapuu viikon sisällä edellyttäen, että korttihakemusta ei tarvitse täydentää. Kortti lähetetään yrityksen osoitteeseen kortinhaltijan nimellä.

Pysyykö luottoraja samana kuin aiemmin?

Kaikissa uusissa myönnetyissä Eurocard Corporate Gold-korteissa on 20 000 euron limiitti 30 päivää kohden. Uusissa korteissa ei siis ole samat rajat kuin nykyisissä Aktia Business Credit -korteissa. 

Minulla on Aktia Business Credit- kortti henkilökohtaisella maksuvastuulla. Onko mahdollista hakea Eurocard Corporate Gold -korttia henkilökohtaisella maksuvastuulla? 

Eurocard Corporate Gold -kortteja myönnetään vain yrityksen maksuvastuulla.

Saako asiakas uuden PIN-koodin uuteen korttiin?

Uusissa Eurocard Corportate Gold-korteissa on uudet korttinumerot sekä PIN-koodit. Kortinhaltija valitsee itse PIN-koodin ennen kuin kortti lähtee tuotantoon. Yrityksen edustaja hakee korttia, mutta kortinhaltija vahvistaa PIN-koodin itse tekstiviestillä.

Kortinhaltijalla on neljä päivää aikaa valita PIN-koodi sen jälkeen, kun hän on vastaanottanut tekstiviestin Eurocardilta. Jos asiakas ei valitse PIN-koodia määräajassa, PIN-koodi valitaan automaattisesti ja lähetetään kortinhaltijan kotiosoitteeseen.

Mitä Eurocard-kortti maksaa? 

Eurocard Corporate Gold-kortin vuosimaksu on 40 euroa korttia kohden, kun laskun maksuaika on 10 päivää.

Kuinka kauan asiakas voi käyttää nykyistä Aktia Business Credit -korttiaan?

Nykyiset Aktia Business Credit -kortit lopetetaan 31.12.2019

Voiko nostaa nykyisen Aktia Business Credit -kortin limiittiä vielä ennen vuoden loppua?

Limiittiä ei voi nostaa. Sen sijaan voi heti hakea Eurocard Corporate Gold -korttia. Suosittelemme, että asiakas lopettaa Aktia Business Credit -kortin, kun Eurocard Corporate Gold -kortti on saapunut.

Aktia Business Credit -kortin voi lopettaa aktia.fi-sivulla kohdassa "Oma yritysasiakkuus" ja "Aktia Business -kortin lopetus". Klikkaa tästä.

Jatkuuko laskutus Aktian kanssa normaalisti siihen saakka, että koko Aktia Business Credit -korttisaldo on maksettu?

Laskutus jatkuu normaalisti Aktian kanssa siihen saakka, että koko Aktia Business Credit-kortin saldo on maksettu. Laskut lähetetään yritykselle samaa kanavaa kautta kuin aiemminkin.

Jos asiakkaan Aktia Business Credit -kortin voimassaoloaika loppuu vuoden 2019 lopun aikana, saako asiakas kuitenkin automaattisesti uuden Aktia Business Credit-kortin? 

Kaikki aktiiviset Aktia Business Credit -kortit uudistetaan normaalisti vuoden loppuun asti, mutta myös nämä uudet kortit lopetetaan 31.12.2019.

Minne asiakas voi osoittaa uutta Eurocard Corporate Gold -korttia koskevat kysymyksensä?

Eurocardin oma asiakaspalvelu hoitaa kaiken Eurocard Corporate Gold-kortin  liittyvän asiakaspalvelun joko puhelimitse numerossa 09 6939 9301 (auki arkipäivisin klo 9–17) tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@eurocard.fi

Kuinka asiakas voi jatkossa seurata Eurocard Corporate Gold-korttitapahtumiaan?

Korttiostoja voi seurata Eurocard-sovelluksessa, joka on ilmainen.  Sovelluksessa voi myös tallentaa kuvia kuiteista, lähettää suojattuja viestejä Eurocardin asiakaspalveluun sekä sulkea ja tilata uusia kortteja.

Maksullisessa Eurocard Pro -sovelluksessa voi tehdä kuluraportteja kuittikopioiden avulla sekä lähettää niitä edelleen esimiehelle tai talousosastolle.

E-admin-palvelu, jossa voi hoitaa yrityksen laskuja, uusien korttien tilauksia ja käyttörajojen muutoksia, soveltuu yrityksen talousosastolla työskenteleville henkilöille. Palvelu on maksullinen. On suositeltavaa, että yritys ottaa e-admin-palvelun käyttöön, jos yritykselle tilataan yli 10 korttia. Nämä voi tilata myös tavallisella hakemuslinkillä, mutta tilaaminen on huomattavasti helpompaa E-admin-palvelussa, kun on kyse useasta kortista.

Miten Eurocard Corporate Gold -kortin laskutus toimii? 

Laskut lähetetään paperilaskulla, mutta verkkolaskun voi tilata sähköpostitse osoitteesta finvoice@seb.fi

Viestistä on käytävä ilmi OVT-tunnus sekä verkkolaskutusoperaattorin osoite.

Sisältyykö Eurocard Corporate Gold -korttiin muita etuja? 

Kaikki Eurocard Corporate Gold -kortit sisältävät lisäsuojan työmatkoja varten, joka on voimassa, kun vähintään 50 % matkan kuluista on maksettu Eurocard Corporate Gold -kortilla. Lisää tietoa vakuutuksesta löytyy täältä.

Eurocard Corporate Gold -kortilla pääset myös loungeihin lentokentillä kaikkialla maailmassa, kun lounge-käynti maksetaan Eurocard Corporate Gold -kortilla. Huomioi, että käynnistä veloitetaan loungen oman hinnaston mukaisesti. Lisää tietoja löytyy täältä.

Saako hyvitystä Aktia Business Credit -kortin vuosimaksusta, joka on maksettu koko vuoden käytön mukaan? 

Kyllä, yritykset saavat hyvitystä. Summa vaihtelee riippuen siitä, milloin alkuperäinen vuosimaksu on maksettu.