Hätäkäteispalvelu

Jos sinulta varastetaan tai hävität Aktian maksukortin (Mastercard) ulkomaanmatkalla, voit saada apua hätäkäteisen muodossa siinä maassa, jossa olet.

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva passi mukana matkallasi, että voisit käyttää palvelua. Soita Aktian ympäri vuorokauden toimivaan sulkupalveluun, puh. +35880002477, sulje korttisi ja pyydä, että saat nostaa hätäkäteistä kortin sulkemisen yhteydessä. Huomioi, että sinun pitää soittaa sulkupalveluun ja nostaa hätäkäteistä siinä maassa, jossa olet puhelun soittamisen aikana. Sulkupalvelu kertoo sinulle, mistä ja milloin voit nostaa hätäkäteistä. Sinulla on oltava passi mukanasi, että voit nostaa hätäkäteistä.

Jos sinulla on Aktian Business Debit-kortti, voit tehdä kertanoston, joka on enintään 200 euroa tai niin paljon, kuin sinulla on käytettävissä pankkitililläsi.

Jos sinulla on Aktian Business Credit -kortti, voit nostaa enintään 3 000 euroa viikossa (1 kerta/viikko) luottotililtäsi tai sen verran, kuin sinulla on käytettävissä luottotililläsi.

Hätäkäteispalvelusta veloitetaan 10 € + 3 %/nosto.