Yrittäjän henkivakuutus

Yrittäjän henkivakuutus on yrittäjän perheelle ensisijaisen tärkeä. Henkivakuutuksella turvaat perheesi talouden siltä varalta, että sinulle sattuisi jotain. Kuolintapauksessa perheen toisen elättäjän palkka jää pois, mutta kulut kuitenkin säilyvät lähestulkoon ennallaan.


Yrityksen toiminnan jatkuvuus

Henkivakuutuksen avulla voidaan myös varmistaa yrityksen toiminnan jatkuminen. Henkivakuutuskorvauksella voidaan esim. lunastaa osakkeet lähiomaisilta. Vakuuttamalla avainhenkilö turvataan seuraajan tai uuden omistajan etsiminen.
 

Yrittäjäetu 

Kun hankit henkivakuutuksen yrittäjänä, olet oikeutettu henkivakuutuksen yrittäjäetuun. Yritys voi pääsääntöisesti vähentää vakuutusmaksut verotuksessa.

Kun yrittäjänä otat uuden henkivakuutuksen, saat 20 000 euron suuruisen henkivakuutusturvan ensimmäiseksi vuodeksi ilman vakuutusmaksua*. Vakuutus jatkuu normaalihintaisena toisesta vuodesta alkaen.

*Edun arvo perustuu vakuututun ikään ja on esimerkiksi 30-vuotiaalle n. 32 euroa.
 

Verotus

Edunsaajille maksettava summa on lähiomaiselle verovapaa 35 000 euroon asti. Yritys voi pääsääntöisesti vähentää vakuutusmaksut verotuksessa, jos edunsaajana on työntekijän tai yrittäjän omaiset.

Varaa aika konttoriin
 

Esite
Tuotetiedot
Vakuutusehdot

Vakuutusturva kaikenlaisille ajoneuvoille