Viestit

Saapuneet

Tällä sivulla näet kaikki sinulle saapuneet viestit. Lukemattomat viestit näkyvät korostettuna.

Aihe

Tässä kentässä näet yhdistettynä viestin aiheen ja otsikon.

Saapunut

Tämä kenttä kertoo saapuneen viestin päivämäärän.

Poista

Tämä painike siirtää viestin Poistetut-kansioon.

Uusi viesti

Täältä voit lähettää turvallisesti viestin Aktialle.

Aihe

Valitse viestiäsi parhaiten vastaava aihe. Oikein valittu aihe nopeuttaa viestin käsittelyä.

Otsikko

Tähän kenttään voit syöttää otsikon viestillesi. Kannattaa syöttää sisältöä kuvaava otsikko, sillä sen avulla löydät viestin tulevaisuudessa helposti.

Kirjoita viesti

Tähän kenttään kirjoitetaan varsinainen viesti.

Lähetä

Lähetä viesti painamalla Lähetä-painiketta.

Tallenna luonnos

Jos haluat jatkaa viestin kirjoittamista myöhemmin, voit tallentaa sen Luonnokset-kansioon painamalla Tallenna luonnos –painiketta.

Palaa

Jos haluat keskeyttää viestin kirjoittamisen tallentamatta viestiä, paina Palaa-painiketta.

Lähetetyt

Tällä sivulla näet viestit, jotka olet lähettänyt.

Aihe

Tässä kentässä näet yhdistettynä viestisi aiheen ja otsikon.

Lähetetty

Tämä kenttä kertoo, koska olet lähettänyt viestin.

Poista

Tämä painike siirtää viestin Poistetut-kansioon.

Luonnokset

Tällä sivulla näet viestit, jotka olet tallettanut, mutta joita et vielä ole lähettänyt.

Aihe

Tässä kentässä näet yhdistettynä viestisi aiheen ja otsikon.

Luotu

Tämä päivämäärä kertoo, koska olet tallentanut luonnoksen.

Muokkaa

Painamalla tätä painiketta pääset jatkamaan viestin kirjoittamista.

Poista

Painiketta painamalla siirrät viestin Poistetut-kansioon.

Poistetut

Tällä sivulla näet viestit, jotka olet merkinnyt poistettavaksi. Voit itse tyhjentää tämän kansion painamalla Tyhjennä-painiketta. Poistetut viestit häviävät ajan kuluessa myös automaattisesti.

Aihe

Tässä kentässä näet yhdistettynä viestisi aiheen ja otsikon.

Lähetetty/Saapunut

Tämä kenttä kertoo ko. viestin päivämäärän. Päivämäärä on poistettujen luonnosten luontipäivä ja saapuneiden viestien lähetyspäivämäärä.

Tyhjennä

Tämä painike poistaa viestit verkkopankista pysyvästi.

Lue viesti

Tällä sivulla voit lukea saamasi tai lähettämäsi viestin ja sen liitteet.

Lähetetty/Saapunut

Viestin viimeisin päivämäärä. Jos kyseessä on lähettämäsi viesti, näet sen lähetysajankohdan, ja jos kyseessä on vastaanottamasi viesti, näet sen lähetysajankohdan.

Aihe

Tästä näet valitsemasi luokan ja sen jälkeen antamasi viestin otsikon. Tämän alla näet viestin sisällön.

Avaat liitteen klikkaamalla sen nimeä.

Poista

Tällä painikkeella voit poistaa viestin.

Vastaa

Jos haluat vastata saamaasi viestiin, paina Vastaa-painiketta.

Takaisin

Tämä linkki vie sinut takaisin kansioon, josta valitsit luettavan viestin.

Yrityksen tiedot

Asiakasvalitus

Yrityksen nimi

Tässä kentässä näytetään yrityksen nimi. Tarkista, että tieto pitää paikkansa. Mikäli tiedossa on virhe, ota yhteyttä Aktian Asiakaspalveluun.

Y-tunnus

Tässä kentässä näytetään yrityksen Y-tunnus. Tarkista, että tieto pitää paikkansa. Mikäli tiedossa on virhe, ota yhteyttä Aktian Asiakaspalveluun.

Osoite

Tässä kentässä näytetään yrityksen virallinen osoite. Tarkista, että tieto pitää paikkansa. Mikäli tiedossa on virhe, ota yhteyttä Aktian Asiakaspalveluun.

Postinumero

Tässä kentässä näytetään yrityksen osoitteeseen liittyvä postinumero. Tarkista, että tieto pitää paikkansa. Mikäli tiedossa on virhe, ota yhteyttä Aktian asiakaspalveluun.

Postitoimipaikka

Tässä kentässä näytetään yrityksen osoitteen postitoimipaikka. Tarkista, että tieto pitää paikkansa. Mikäli tiedossa on virhe, ota yhteyttä Aktian Asiakaspalveluun.

Puhelin

Tässä kentässä näytetään puhelinnumero, josta yrityksen yhteyshenkilö on tavoitettavissa työaikana. Tarkista, että kentässä oleva puhelinnumero on oikein ja muuta sitä tarvittaessa.

Sähköpostiosoite

Täytä tähän kenttään sähköpostiosoitteesi (esim. teemu.testaaja@esimerkki.fi).

Kieli

Tässä kentässä näytetään yrityksen käyttämä kieli. Tarkista, että tieto pitää paikkansa. Mikäli tiedossa on virhe, ota yhteyttä Aktian Asiakaspalveluun.

Asiakasvalitus koskee

Valitse Henkilökohtaisia pankkiasioita, mikäli maksutapahtuma on tehty omalta tililtäsi tai muuten liittyy henkilökohtaiseen maksuliikenteeseen. Valitse Edustamaani yritystä, mikäli maksutapahtuma on tehty yrityksen tililtä tai muuten liittyy yrityksen maksuliikenteeseen. Yrityksen perustiedot avautuvat täytettäväksi valinnan jälkeen.

Asiakasvalituksen tyyppi

Valitse Asiakasvalitus, mikäli haluat antaa palautetta maksamisen palveluista. Valitse Väärinkäytös, mikäli tililtäsi on veloitettu tapahtuma ilman suostumustasi.

Saajan nimi

Ilmoita maksunsaajan nimi. Näet tiedot tilitapahtumista, joissa ko. henkilö on maksun saajana.

Saajan tilinumero

Ilmoita maksunsaajan tilinumero. Näet tiedot tilitapahtumista, joissa ko. tilinumero on maksunsaajan tilinä.

Maksajan tilinumero

Ilmoita tilinumero, jolta maksu on veloitettu. Tieto on pakollinen, mikäli kyseessä on väärinkäytös.

Maksun määrä

Ilmoita tililtä veloitetun maksun määrä. Tieto on pakollinen, mikäli kyseessä on väärinkäytös.

Päivämäärä

Ilmoita päivämäärä, jolloin maksu on veloitettu tililtä. Tieto on pakollinen, mikäli kyseessä on väärinkäytös.

Maksun arkistointitunnus

Ilmoita maksun arkistointitunnus. Arkistointitunnuksen löydät tilitapahtuman tiedoista. Tieto on pakollinen, mikäli kyseessä on väärinkäytös.

Vapaamuotoinen kuvaus asiakasvalituksesta

Kirjoita vapaamuotoinen viesti, jossa kerrot asiakasvalitukseen johtaneesta tilanteesta. Tieto on pakollinen asiakasvalitusta tehdessä.

Liite

Liitä mukaan mahdolliset asiakirjat, jotka sisältävät lisätietoa asiakasvalituksesta. Näitä voivat olla esimerkiksi sopimus tai viestinvaihto maksupalveluntarjoajan kanssa. Voit liittää yhden .pdf-, .png- tai .jpg-tiedoston. PDF-tiedosto voi olla enintään 10 -sivuinen ja kooltaan alle 5 MB.