Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä. Myös huijausverkkolaskuja on liikkeellä.

Lue lisää täältä.

Aktia Webinar: Aktia Henkilöturva - taloudellista turvaa sinulle ja läheisillesi

Torstai 4. maaliskuuta 2021

Elämä on täynnä yllätyksiä, sekä hyvässä että pahassa. Etenkin nyt jo toisena koronakeväänä ihmisten tietoisuus ja tarve turvata talous arjen koetuksilta on lisääntynyt merkittävästi.

Olemme melko varmoja siitä, että autosi, kotisi ja irtaimistosi on kattavasti vakuutettu, mutta miten hyvä turva itselläsi ja läheisilläsi on? Oletko sinä miettinyt, miten läheisesi pärjäisivät taloudellisesti, jos sinulle tai puolisollesi osuu kuolemantapaus, vakava sairaus tai onnettomuus? Perheesi asumiskulut ja esimerkiksi lasten harrastusmenot eivät pienene, vaikka sinun tai puolisosi tulot jäisivät pois.

Tervetuloa Aktian maksuttomaan webinaariin tiistaina 16.3. kuulemaan lisää siitä, miten voit varautua talouden odottamattomiin käänteisiin ja varmistua siitä, että perheesi toimeentulo on turvattu myös silloin, kun kaikki ei mene ihan niin kuin alkujaan oli ajateltu.

Ajankohta

Suomeksi: Tiistai 16.3. klo 17.30–18.30

Ilmoittaudu

På svenska: Tisdag 16.3 kl. 19–20

Anmäl dig

Puhujat

Sam Olin, Director, Business Development
Camilla Karlberg, Head of Premium Banking

Aktia Henkilöturva on vakuutuskokonaisuus, joka räätälöidään elämäntilanteesi mukaan auttamaan sinua ja läheisiäsi pärjäämään taloudellisesti, jos kohdallenne osuu kuolemantapaus, vakava sairaus tai esimerkiksi onnettomuus.