Siirry sisältöön Siirry chattiin

Aktia Webinar: Onnistuminen vaatii yrittämistä – yrittäjän henkilövakuutukset ja sosiaaliturva / 16.3. klo 10-11

Torstai 4. maaliskuuta 2021

Elämme poikkeuksellisia aikoja, koronatilanne pahenee ja etätyöskentelystä on tullut arkea. Minkälaisia vaikutuksia vallitseva tilanne aiheuttaa taloudelle, yrityksille ja yrittäjille? Minkälaisia varautumiskeinoja on tarjolla?

Suomessa on hyvä sosiaaliturva. Mutta riittääkö se ja kuka sen mahdollistaa? Mietitkö sinä, millaista eläkettä tulet saamaan tai millä tasolla YEL pitäisi olla? Onko sinulla avainhenkilöitä, jotka haluaisit sitouttaa, mutta pelkästään palkalla kilpaileminen ei ole riittävän tehokasta, tai se on liian kallista?

Tervetuloa Aktian maksuttomaan webinaariin 16.3. klo 10-11, jossa pyrimme vastaamaan näihin ajankohtaisiin kysymyksiin. Puhujina Anu Vainio (Director, Corporate Banking), Sam Olin (Director, Business Development) ja Teemu Lillrank (CEO, Suomen Yrittäjäturva).

Suomen Yrittäjäturva on uudenlainen, puhtaasti yrittäjän ja hänen yrityksensä toiminnan jatkuvuuden turvaamiseen keskittyvä asiantuntija. Tehtävämme on tunnistaa ja tarjota yrittäjän ja henkilöstön henkilöturvan ja sitoutumisen kannalta heille parhaiten sopivat vakuutusratkaisut ja –palvelut, henkilövakuutukset ja palkitsemisratkaisut. Suomen Yrittäjäturva toimii Aktian ja Veritaksen asiamiehenä. Webinaari on toteutettu Aktian ja Suomen Yrittäjäturvan yhteistyönä.

Ilmoittaudu