Siirry sisältöön Siirry chattiin
Finnair Visa -sovelluksen aktivoinnissa käytettävä kertakäyttöinen vahvistuskoodi ei tällä hetkellä saavu asiakkaille.

Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

Aktia ja Finnair tuovat markkinoille uuden Finnair Visa -luottokortin

Aktia ja Finnair tuovat markkinoille uuden Finnair Visa -luottokortin

Tiistai 2. marraskuuta 2021 Asiakastiedotteet

Aktia ja Finnair ovat sopineet yhteistyöstä ja tuovat keväällä 2022 markkinoille uuden Finnair Visa -luottokortin. Yhteistyön myötä Finnair Plus -jäsenet saavat käyttöönsä yhden maailman suosituimmista luottokorteista ja ansaitsevat samalla Finnair Plus -pisteitä kortilla tehdyistä ostoksista. 

Finnair Plus -pisteitä voi käyttää paitsi lentopalkintoihin, myös esimerkiksi matkustusluokan korotuksiin, hotelliyöpymisiin tai ravintoloiden lahjakortteihin. Finnair Plus -pisteitä on myös mahdollista lahjoittaa erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille, kuten UNICEFille, CMI:lle tai Suomen luonnonsuojeluliitolle.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme huippuluokan maksuvälineet, ja yhteistyö Finnairin kaltaisen ikonisen ja luotettavan suomalaisyhtiön kanssa on Aktialle erityinen ilon aihe. Odotan innolla, että pääsemme tuomaan uuden kortin markkinoille ensi kevään aikana”, sanoo Aktian pankkitoiminnan johtaja Anssi Huhta.

”On hienoa, että voimme tuoda asiakkaillemme uuden vaihtoehdon maksamiseen yhdessä Aktian kanssa. Finnair Visa -luottokortilla maksaessa asiakkaamme saavat entistä laajemmat mahdollisuudet ansaita Finnair Plus -pisteitä”, kertoo Finnair Plus -ohjelmasta vastaava johtaja Pekka Antila

Hankintaohjeet ja tarkemmat korttiehdot kerrotaan myöhemmin kevään 2022 aikana.