Siirry sisältöön Siirry chattiin
Tunnistautuminen Aktian verkkopankkiin muiden pankin tunnuksilla, tunnistautuminen Aktian lomakkeille ja hakemuksille sekä Aktia Wallet -sovelluksen rekisteröinti eivät tällä hetkellä toimi.  Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.
Aktian joulutervehdys

Aktian joulutervehdys

Tiistai 21. joulukuuta 2021 Asiakastiedotteet

Hyvä asiakkaamme,

perjantaina on jouluaatto, mikä tarkoittaa sitä, että vuoden työ on taas tulossa päätökseensä. Ajat ovat edelleen monin tavoin epävarmoja ja poikkeuksellisia. Kohta on kuitenkin aika hengähtää ja asettua viettämään aikaa läheisimpiemme kanssa. 

Meillä Aktiassa on takanamme erittäin mielenkiintoinen vuosi. Toteutimme keväällä Aktian historian suurimman yritysjärjestelyn ja ostimme Taalerin varainhoitoliiketoiminnan. Se oli meille merkittävä askel kohti tavoitettamme olla Suomen paras varainhoitajapankki. Toimintojen yhdistäminen on edistynyt suunnitellusti, ja lopputuloksena on Aktia, jossa yhdistyvät vahva sijoitusosaaminen, laadukkaimmat varainhoidon tuotteet sekä kattavat pankki- ja henkivakuutuspalvelut. 

Saimme alkuvuonna myös hienot puitteet asiakastapahtumiin ja webinaareihin, kun Helsinkiin avattiin ensimmäinen Aktia Studio. Syksyllä avasimme Studion myös Tampereen tiloihin, Vaasan Aktia Studio lanseerataan vuodenvaihteessa. Toivottavasti pääsemme tapaamaan teitä myös kasvokkain taas pian erilaisissa asiakastilaisuuksissa.

Aktia tuntee vastuunsa aktiivisena osana yhteiskuntaa ja haluaa tukea niin ympäristön kuin suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointia. Olemme tänä jouluna tehneet lahjoituksen John Nurmisen säätiölle Itämeren suojeluun. Olemme myös osallistuneet Folkhälsanin Lucia-keräykseen, josta saatavat varat käytetään vaikeassa asemassa olevien lapsiperheiden auttamiseen. 

Haluan lopuksi kiittää kaikkia Aktian asiakkaita luottamuksestanne ja toivottaa teille oikein rauhallista joulunaikaa.

Parhain terveisin

Mikko Ayub
toimitusjohtaja, Aktia