Siirry sisältöön Siirry chattiin
Juuri nyt on monta hyvää syytä valita varainhoitajapankki

Juuri nyt on monta hyvää syytä valita varainhoitajapankki

Torstai 6. lokakuuta 2022 Blogit ja artikkelit

Sopiva hajautus on monessa mielessä hyvä idea, niin sijoittamisessa kuin maksamisessa. Suomen Pankkikin suosittelee, että jokaisella kotitaloudella tulisi olla pankkitili ja maksukortit kahdessa eri pankissa. Aktiasta saat hajautuksen tuoman lisäturvan lisäksi varainhoitajapankin tarjoamat mahdollisuudet taloutesi kehittämiseen pitkällä tähtäimellä ja ajankohtaiset etumme juuri nyt.

Ota lisäkortiksi Finnair Visa Credit – saat markkinoiden parhaan pistekertymän

Lisäkortin tuoman turvallisuuden lisäksi Finnair Visa Credit tarjoaa markkinoiden parhaan pistekertymän. Juuri nyt saat liittymisetuna myös rahanarvoisia jäsenetuja. Aktiivisen matkailijan ykköskorttiin sisältyy myös hätäkäteispalvelu, joka auttaa paikan päällä, jos kortti varastetaan tai katoaa ulkomaanmatkalla.

Lue lisää ja hae korttia

Vaurastumissuunnitelman kanssa saat enemmän irti taloudestasi

Me olemme varainhoitajapankki ja näemme asiat vähän eri tavalla kuin muut. Autamme sinua mielellämme näkemään oman taloutesi tarjoamat mahdollisuudet, kasvattamaan varallisuuttasi suunnitelmallisesti ja myös varautumaan talouteesi kohdistuviin riskeihin. Varaa aika, niin tehdään sinulle oma räätälöity vaurastumissuunnitelma ja järjestellään taloutesi niin, että saat siitä kaiken irti.

Juuri nyt tarjoamme lainasi siirron Aktiaan ilman toimitusmaksua, kun teet kanssamme oman vaurastumissuunnitelman. Suunnitelman tekeminen ei velvoita sinua mihinkään. Mutta se voi olla hyvä tilaisuus katsoa talouttasi uusin silmin, neuvotella lainat uusiksi ja sopeuttaa omat kulut ja varautuminen nykyiseen tilanteeseesi sopivaksi.

Kysy samalla myös ajankohtaiset talletustarjouksemme. Korot ovat nousseet taas plussalle. Siksi on mielestämme kohtuullista, että myös talletuksille saa taas korkoa. 

Varaa aika etätapaamiseen

Finnair Plus -jäsenenä saat jokaisesta kortilla tehdystä ostosta pisteitä, joita voit hyödyntää niin lentojen maksamiseen kuin erilaisiin elämyksiin ja arjen hankintoihin. Liittymisetuna saat rahanarvoisia etuja, kuten Finnair Plus Basic -jäsenen siirtymisen Finnair Plus Silver -jäsentasolle, kun teet ostoksia 500 euron edestä per kuukausi ensimmäisten 3 kk aikana (kolmen täyden kalenterikuukauden aikana kortin aktivoimisesta). Kortin aktivoiminen tulee tehdä viimeistään 31. joulukuuta 2022. Kortin luotto-ominaisuuden osalta todellinen vuosikorko ja maksettava luoton ja luottokustannusten yhteismäärä lasketaan olettaen, että luottomäärä on 2 000 euroa, luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Luoton korko on 3 kk euribor + 10,0 %, tilinhoitopalkkio 3,90 euroa/lasku ja kuukausimaksu 6 euroa. Todellinen vuosikorko on 23,35 % (laskettu 09/2022, 3 kk euribor 0,712 %) ja maksettava yhteismäärä on 2 236,68 euroa edellä mainituilla oletuksilla. Esimerkkilaskelmassa käytetty korko perustuu myönnettyjä luottoja koskevaan edustavaan laskelmaan. Kortin myöntää Aktia Pankki Oyj.

Lainansiirtotarjous on voimassa 31.12.2022 asti ja edellyttää vaurastumissuunnitelman tekemistä yhdessä Aktian asiantuntijan kanssa. Vaurastumissuunnitelman tekeminen ei velvoita mihinkään. Esimerkkilaskelma 150 000 euron asuntolainalle 25 vuoden maksuajalla: todellinen vuosikorko on 3,13 %, kun lainan korko on 12 kk euribor + 0,60 % (2,41 % 5.10.2022), lainan hoitokulut ovat 2,30 euroa/kk ja toimitusmaksu 0 euroa. Arvioitu lainan kokonaiskustannus on 215 229 euroa ja maksuerien määrä 300 kpl. Laskelmassa on oletettu, että lainan korko ja muut kulut pysyvät samana koko laina-ajan ja lainaa lyhennetään tasaerissä 700 euroa/kk. Lainan myöntää Aktia Pankki Oyj. Pankkia sitova luottolupaus edellyttää luottopäätösmenettelyä.