Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian kortti- ja käyttölainahakemuksissa saattaa esiintyä häiriöitä. Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.
Korot jatkavat nousuaan. 
Kysy ajankohtaiset talletustarjouksemme.

Korot jatkavat nousuaan. Kysy ajankohtaiset talletustarjouksemme.

Keskiviikko 19. lokakuuta 2022

Varaa aika tästä

Se, että korot nousevat, ei ole enää mikään uutinen. Markkinoilla on palattu normaaliin plusmerkkisten korkojen aikaan. Vakavaraisena suomalaisena pankkina olemme sitä mieltä, että on kohtuullista, että myös talletuksille maksetaan taas korkoa. Koska korkojen liikkeet ovat tällä hetkellä nopeita, myös talletustarjouksemme elävät tilanteen mukaan. 

Esimerkiksi juuri nyt tarjoamme 2,75 % koron vähintään 10 000 euron vuoden määräaikaiselle talletukselle, kun teet samalla vähintään samansuuruisen sijoituksen sinulle sopivaan Aktian sijoitusratkaisuun.

Varaa aika etätapaamiseen ja kysy tarjous 

Tehdään sinulle samalla henkilökohtainen vaurastumissuunnitelma ja katsotaan, mikä on juuri sinulle sopivin ratkaisu. Niille varoille, joita et tarvitse käyttöösi lyhyellä aikajänteellä, voi esimerkiksi olla järkevää etsiä tavoitteisiisi sopiva sijoitusratkaisu.

Varaa aika tästä

Tämä on mainos. Aktia Pankki Oyj:n tarjoama tuplatarjous (talletus + muu sijoitus) on voimassa yksityishenkilöille toistaiseksi. Sijoitustalletus on yhden (1) vuoden määräaikainen talletus ja sen kiinteä vuotuinen korko on 2,75 % mikäli asiakas sijoittaa Aktian hallinnoimaan sijoitusrahastoon tai erikoissijoitusrahastoon (pois lukien Aktia Lyhyt Yrityskorko+ ja Aktia Vakaa Korko -rahastot), Aktian välittämään strukturoituun tuotteeseen tai Aktia Henkivakuutus Oy:n myöntämään säästöhenkivakuutukseen vähintään talletuksen määrää vastaavan summan. Aktia Pankki Oyj toimii Aktia Henkivakuutus Oy:n asiamiehenä. Tarjouksen vähimmäistalletus on 10 000 euroa ja enimmäistalletus 5 000 000 euroa. Tuplatarjouksen vähimmäissijoitus on näin ollen yhteensä 20 000 euroa (talletus + muu sijoitus). Tuotteiden yhdistelmän ostaminen voi muuttaa riskiä suhteessa siihen, mikä riski olisi, jos tuotteet ostettaisiin erikseen. Korkotaso 12kk sijoitustalletukselle ilman vastaavan suuruista sijoitusta on 2,0 % 16.11.2022. Pankilla on oikeus muuttaa tarjousta markkinatilanteen muuttuessa olennaisesti. Talletuskorko on Suomessa lähdeveronalaista tuloa ja sijoituksen tuotto verotettavaa pääomatuloa. Tämä ei ole Aktia Pankki Oyj:n antama yksilöllinen suositus asiakkaalle. Sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Asiakas vastaa itse omien sijoituspäätöstensä taloudellisista tuloksista. Tulokseen vaikuttaa myös verotus, joka puolestaan riippuu kunkin sijoittajan henkilökohtaisesta tilanteesta ja voi muuttua jatkossa. Asiakkaan on aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustuttava sijoituskohteen ominaisuuksiin, kuluihin ja riskeihin, jotka ilmenevät esimerkiksi rahaston avaintietoesitteestä ja rahastoesitteestä, avaintietoasiakirjasta ja markkinointiesitteestä tai vakuutuksen tuotetiedoista. Säännöt, vakuutusehdot, rahastoesitteet, avaintietoesitteet, markkinointi- ja ohjelmaesitteet, avaintietoasiakirjat, lainakohtaiset ehdot ja muut viralliset asiakirjat sekä Aktia Pankki Oyj:n sijoittajatiedote ovat saatavissa veloituksetta suomen- ja ruotsinkielisenä Aktian toimipisteissä ja osoitteessa www.aktia.fi. Lisätietoa tuplatarjouksen ehdoista saa Aktian asiakaspalvelusta, puh. 0800 02471 (maksuton).