Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktia Henkivakuutuksen asiakaspalvelu on ruuhkautunut.

Pahoittelemme ruuhkasta aiheutuvaa haittaa.

Suomen Lucia levitti valoa Aktiassa

Suomen Lucia levitti valoa Aktiassa

Tiistai 13. joulukuuta 2022 Blogit ja artikkelit

Suomen Lucia Wilma Grönqvist kulkueineen levitti valoa ja lämpöä Aktian pääkonttorilla varhain Lucian päivän aamuna. Katso video Lucia-kulkueen esityksestä: 


Suomen Lucia on Folkhälsanin Lucia-keräyksen keulahahmo. Tänä vuonna keräyksen tavoitteena on auttaa arjessa ponnistelevia perheitä. Aktia tukee keräystä perinteen mukaisesti. Suomen Lucia Wilma Grönqvist kertoo itse työskennelleensä Folkhälsanin leirillä tukea tarvitsevien perheiden parissa. 

 

- Olen itse työskennellyt Folkhälsanin leireillä tukea tarvitsevien perheiden kanssa. Se, että lapset saavat tehdä jotain tavanomaisesta poikkeavaa arjessa, auttaa enemmän kuin uskoisikaan, ja vanhemmille annettava tuki on kaikkein kauneinta. Lucia-keräys on uskomattoman tärkeä, sanoo Suomen Lucia 2022 Wilma Grönqvist. 

 

Aktian yhteistyö Folkhälsanin kanssa on jatkunut pitkään, ja sijoitusrahasto Aktia Folkhälsan, joka nykyään on osa Aktia Secura -sijoitusrahastoa, on olennainen osa tätä yhteistyötä.  Osa rahaston hallinnointipalkkiosta on kanavoitu Folkhälsanille ja käytetty tutkimukseen sekä terveyttä edistävään työhön Suomessa, ja on täten ollut hyödyksi paikallisyhteisöille jo pidemmän aikaa. 

 

Rahaston yhteenlaskettu palautusmäärä on vuosien mittaan ollut lähes miljoona euroa. 

 

Tänä vuonna Aktian henkilöstö valitsi joululahjoituksen kohteeksi HelsinkiMission, joka tekee tärkeää työtä nuorten yksinäisyyden ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi.