Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktia on avannut uudet Flagship-tilat Ouluun

Aktia on avannut uudet Flagship-tilat Ouluun

Perjantai 27. tammikuuta 2023 Blogit ja artikkelit

Vallitsevasta markkinaepävarmuudesta huolimatta Aktia investoi uusiin, moderneihin tiloihin Oulun keskustassa. Aktian strategia on olla johtava varainhoitajapankki, ja Oulussa on monta kansainvälistynyttä yritystä, jotka ovat hiljattain listautuneet pörssiin.

”Yrityskauppoja ja sukupolvenvaihdoksia syntyy tasaiseen tahtiin. Erinomaista varainhoitajapankkia tarvitaan Oulussa huolehtimaan koko Pohjois-Suomen vaurastumisesta ja mahdollistamaan kasvun jatkuminen”, Aktian Oulun-myyntijohtaja Kari Paloniemi toteaa.

Aktia on toiminut Oulussa vuodesta 2007 lähtien, ja uudet nykyaikaiset Isokadun tilat tukevat Aktian strategiaa ja mahdollistavat vielä paremman asiakaspalvelun. Tiistaina 24. tammikuuta vietettiin uusien tilojen avajaisia, ja asiakkaille järjestettiin erilaisia tapahtumia. 

”Olen ollut Aktian asiakas siitä lähtien, kun Aktia avasi toimiston tänne Ouluun”, yhteen tapahtumista osallistunut Pertti Paaso kertoo. Hänen mielestään uudet tilat ovat nykyaikaiset ja raikkaat. ”Ne eivät näytä perinteiseltä pankkikonttorilta, mikä on hyvä asia.”

Ralf Mattson on Paason kanssa samaa mieltä. ”Aktialla on hyvä imago. Pidän siitä, että Aktia ravistelee pankkimaailmaa, muut pankit ovat aivan liian perinteisiä.”

Aktian asiakasneuvojat Outi Paananen, Pirkko-Liisa Ketola ja Jari Pesälä olivat rakentamassa Aktian ensimmäistä Oulun konttoria yhdessä Kari Paloniemen kanssa 2007, ja ovat kaikki hyvin tyytyväisiä uusiin tiloihin.

”Tilat ovat viihtyisät, modernit ja uudenaikaisen varainhoitajapankin asiakkaiden palvelemiseen suunnitellut. Tilojen muokkautuvuus mahdollistaa asiakkaille luontevat lähi- ja etäkohtaamiset asiantuntijoidemme kanssa ja henkilöstölle kannustavan ympäristön oman osaamisen jakamiseen ja asiantuntijana kehittymiseen”, Paloniemi kiteyttää.