Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä. Myös huijausverkkolaskuja on liikkeellä.

Aktian nimissä on lähetetty huijausviestejä, joissa ilmoitetaan, että ”sinulla on uusi päivitys”, ja pyydetään kirjautumaan. Linkki ohjaa valesivustolle, joten älä klikkaa linkkiä!

Useat yhtiöt ovat saaneet huijauslaskuja ja laskuissa pyydetään suorittamaan maksamatta jäänyt lasku heti.
Muistutuksena asiakkaillemme, että laskut pitää aina avata ja tarkastaa huolellisesti ennen maksamista, sillä huijauslaskut ovat kehittyneet viime vuosina, ja ne ovat yhä vaikeammin tunnistettavissa.

Lue lisää turvallisesta asioinnista täältä.

 

Aktia avaa toimipisteen Kuopioon

Aktia avaa toimipisteen Kuopioon

Keskiviikko 1. helmikuuta 2023 Blogit ja artikkelit

Aktia avaa toimipisteen Kuopioon 1.2.2023. Toimipiste on Aktian ensimmäinen itäisessä Suomessa, joten kyseessä on tärkeä askel kohti pankin tavoitetta olla Suomen johtava varainhoitajapankki.

Epävarmasta taloustilanteesta huolimatta Aktia katsoo eteenpäin ja uskoo, että vahvalle varainhoitajapankille on Suomen markkinoilla tilausta. Siksi Aktia laajentaa toiminta-aluettaan Itä-Suomeen ja avaa Kuopioon toimipisteen.

”Meillä on kirkas strategia. Haluamme olla Suomen johtava varainhoitajapankki ja siksi teemme avauksen Itä-Suomeen. Haluamme tuoda laajan varainhoidollisen osaamisemme itäsuomalaisten käyttöön ja auttaa heitä vaurastumaan tuellamme”, Aktian toimitusjohtaja Mikko Ayub sanoo.

Kuopio valikoitui sijaintikohteeksi tarkan harkinnan jälkeen.

”Kuopio on kasvukeskus, ja lähellä on myös muita kehittyviä keskuksia, joissa näemme huomattavan potentiaalin. Kuopion seutu on muuttovoittoinen ja siellä on runsaasti vahvoja ja terveitä yrityksiä”, Ayub jatkaa. 

Aktia tulee Ayubin mukaan Kuopioon jäädäkseen.

”Aktia on toiminut Suomessa lähes 200 vuotta. Olemme vakaa ja pitkäjänteinen pankki, ja meillä on vahva suomalainen omistus. Asiakkaan näkökulmasta olemme inhimillisen kokoinen ja sulavaliikkeinen organisaatio.”