Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä soitetaan huijauspuheluita, joissa varoitetaan esimerkiksi pankkitunnusten tai tilin olevan vaarassa

Huijari pyrkii todistamaan asiansa oikeaksi lähettämällä tekstiviestin, joka näkyy samassa tutussa viestiketjussa kuin Aktian aidot viestit. Lue lisää.

Näin AKT:n lakko vaikuttaa Aktian postilähetyksiin

Torstai 16. helmikuuta 2023 Asiakastiedotteet

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n lakolla on vaikutuksia Aktian ja asiakkaiden väliseen sekä toimipisteiden väliseen postiin. Lakko viivästyttää Aktialta asiakkaille lähetettävän kirjepostin, kuten tiliotteiden ja muun kirjeitse lähetettävän postin jakelua sekä Aktiaan saapuvan postin jakelua.

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT on ilmoittanut auto- ja kuljetusalan lakosta ajalle 15.–21.2. Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on ilmoittanut tukevansa AKT:n lakkoa työtaistelutoimilla, jotka koskevat kuorma-autojen ja perävaunujen lastaamista ja purkamista 16.2.–21.2.

Posti arvioi, että kirjeet, lehdet, ulkomailta saapuvat ja ulkomaille lähtevät lähetykset sekä rahtikuljetukset viivästyvät työtaistelutoimien takia useista päivistä yli viikkoon. Pakettitoimituksissa viive on noin 5 päivää niiden lähetysten osalta, jotka lähetetään työtaistelun aikana. Posti suosittelee ajoittamaan pakettien lähetyksen työtaistelun ulkopuolisiin päiviin.

Ajankohtainen tieto lakon vaikutuksista löytyy Postin päivittyvästä tiedotteesta 

Päivitys 8.3. Postin palvelut toimivat normaalisti.