Siirry sisältöön Siirry chattiin
Osana finanssialan muita toimijoita, myös Aktian palveluihin kohdistui tänään palvelunestohyökkäyksen aiheuttama häiriö.

Verkkopankissa, mobiilipankissa, tunnistautumisessa ja verkkosivuillamme saattaa tämän takia esiintyä häiriöitä. Asiakkaidemme tiedot ja varat eivät ole vaarantuneet. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Muutoksia Swedbank Robur Östeuropafond  -sijoitusrahastossa

Perjantai 10. maaliskuuta 2023 Asiakastiedotteet

Sijoitusrahaston Swedbank Robur Östeuropafond osuudenomistajille

Swedbank Robur Fonder AB on ilmoittanut Aktia Rahastoyhtiö Oy:lle Swedbank Robur Östeuropafond
-rahaston jakautumisesta kahteen rahastoon, Östeuropafond ja Emerging Europe. Tämän jälkeen Östeuropafond-rahasto koostuu vain venäläisistä sijoituksista, kun taas uusi Emerging Europe -rahasto sijoittaa Euroopan kehittyville markkinoille. Emerging Europe -rahastoon ei ole mahdollista tehdä lisämerkintöjä. Jakautuminen tapahtuu 27. huhtikuuta 2023. Muutos ei edellytä toimenpiteitä osuudenomistajilta.

Lunastus ennen jakautumista ja muut tiedot

Jos haluat lunastaa rahasto-osuudet tai vaihtaa toiseen rahastoon, tulee toimeksianto toimittaa pankillesi 24. huhtikuuta 2023 klo 15.00 mennessä. Pyydämme huomioimaan, että rahasto-osuuksien myynnillä tai vaihdolla saattaa olla veroseuraamuksia sinulle osuudenomistajana.

Lisätietoja löydät Swedbank Robur Fonder AB -rahastoyhtiön julkaisemasta asiakastiedotteesta . Rahastoyhtiö on julkaissut tiedotteen ruotsiksi.