Siirry sisältöön Siirry chattiin
Osana finanssialan muita toimijoita, myös Aktian palveluihin kohdistui tänään palvelunestohyökkäyksen aiheuttama häiriö.

Verkkopankissa, mobiilipankissa, tunnistautumisessa ja verkkosivuillamme saattaa tämän takia esiintyä häiriöitä. Asiakkaidemme tiedot ja varat eivät ole vaarantuneet. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Markkinaraati: Suomesta tehdään tuulisähköllä vedyn suurvaltaa

Markkinaraati: Suomesta tehdään tuulisähköllä vedyn suurvaltaa

Perjantai 17. maaliskuuta 2023 Markkinaraati

Vetytalous kasvaa Suomessa kovaa vauhtia. Vetytuotanto vaatii puhdasta tuulienergiaa, jonka tuottamiseen Suomessa on erinomaiset mahdollisuudet. Suomi on Euroopan kolmanneksi suurin tuulivoiman rakentaja.

– Vety on uusi, hiilineutraali öljy. Suomi tavoittelee kymmentä prosenttia EU:n vetytuotannosta. Tuulisähkön lisäksi meillä on hyvä jakeluverkko, puhdasta vettä ja teknologista osaamista. Vetyhankkeita on suunnitteilla 2–3 miljardin euron edestä, totesi Kauppalehden Markkinaraati-keskustelussa mukana ollut vihreän kasvun johtaja Ulla Heinonen EK:sta.

Alma Median ja Aktian yhdessä tuottamassa Markkinaraadissa oli Ulla Heinosen lisäksi mukana myös vety-yhtiö Nordic Ren-Gas Oy:n toimitusjohtaja Saara Kujala.

Videon toistaminen vaatii sivuston kaikkien evästeiden hyväksymisen.