Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä. Myös huijausverkkolaskuja on liikkeellä.

Lue lisää täältä.

Aktia tekee yhteistyötä Mothers in Business ry:n kanssa

Aktia tekee yhteistyötä Mothers in Business ry:n kanssa

Tiistai 4. huhtikuuta 2023 Blogit ja artikkelit

Osana Aktian strategista työtä työelämän tasa-arvon edistämiseksi Aktia toimii yhteistyökumppanina Mothers in Business ry:n (MiB) naisjohtajien talouskurssilla. Kurssin järjestää Mothers in Business ry:n ruotsinkielinen haara yhteistyössä talousyhdistys Niordin kanssa.

Mothers in Business ry on kansallinen yhdistys, joka tukee uraorientoituneita äitejä. MiBissä on noin 5000 jäsentä, ja yhdistys tekee työtä perheystävällisemmän ja tasa-arvoisemman yhteiskunnan ja työelämän puolesta parantaakseen äitien asemaa yhteiskunnassa ja työelämässä. 

– Aktian tavoitteena on olla vakaa, luotettava ja vastuullinen taloudellisen hyvinvoinnin kumppani ja alan halutuin työpaikka. Minusta on itsestään selvää, että meidän on jaettava tietoamme ja kokemuksiamme sekä organisaationa että yksilön tasolla, sanoo Aktian CFO Outi Henriksson.

Kurssin aikana Outi jakaa pitkän kokemuksensa CFO:na ja useiden pörssi- ja yksityisten yhtiöiden hallituksen jäsenenä sekä kertoo johtajuudesta, CFO:n roolista, rahoitussuunnittelusta ja talousohjauksesta. Lisäksi Outi ja Aktian sijoittajasuhde- ja viestintäjohtaja Lotta Borgström keskustelevat vuorovaikutuksesta osakkeenomistajien, sijoittajien ja analyytikkojen kanssa.

Kurssin aikana myös Aktian pääekonomisti Lasse Corin luennoi teemasta rahoitusanalyysi ja olennaisten tietojen kerääminen. Hän kertoo, mistä saa yritystä koskevia tietoja sekä mahdollisesti tärkeitä analysoitavia tilastotietoja, joihin tulee suhtautua strategisesti.

– Olemme hyvin iloisia siitä, että Outi, Lotta ja Lasse Aktiasta tulevat luennoimaan johtajuuskoulutukseemme. Heidän Mothers in Business -jäsenille kurssin aikana jakamansa kokemuksen ja tiedon avulla edistetään merkittävästi naisjohtajuutta ja jäsenten asemaa työelämässä, sanoo MiBin kehittämispäällikkö Linda Gustafsson.

Lisätietoja kurssista voit lukea täällä.