Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktia on Ronja Ryövärintytär -suurtuotannon yhteistyökumppani

Aktia on Ronja Ryövärintytär -suurtuotannon yhteistyökumppani

Maanantai 17. huhtikuuta 2023 Blogit ja artikkelit

Ronja Ryövärintytär saa ensi iltansa Svenska Teaternin näyttämöllä syyskuussa 2023. Jännittävä fantasiaseikkailu tarjoilee katsojille nykysirkusta, nukketeatteria ja mahtavaa musiikkia.

Ronja Ryövärintytär on vangitseva kertomus oman tien löytämisestä, mutta se kertoo myös teinin energisestä taistelusta rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Svenska Teaternin uusi näytelmätoteutus kuvastaa aikaamme, mutta on ennen kaikkea suurenmoinen seikkailu, johon kukaan ei ole liian vanha eläytymään ja tempautumaan mukaan.

 

Svenska Teaternin Ronja Ryövärintytär -näyttelijä lähikuvassa punaista taustaa vasten

Kuva: Valtteri Kantanen 

Kulttuuri kuuluu kaikille

Meille Aktiassa on tärkeää tukea kulttuurin ja taiteen tekemistä. Svenska Teaternin kanssa olemme tehneet yhteistyötä yli 15 vuoden ajan. Ronja Ryövärintytär -näytelmä, jonka suurtuotantokumppani olemme, tavoittaa laajasti eri-ikäistä ja -taustaista yleisöä kieli- ja kulttuurirajojen yli.

– Aktia on mukanaolollaan mahdollistamassa korkealuokkaista ja hyvinvointia edistävää taidetta sekä ylläpitämässä yhteiskunnallista sivistyskulttuuria. Ronja Ryövärintyttären suurtuotantokumppanina Aktia tukee myös tärkeitä nuorille suunnattuja teatteripedagogiikan ja teatterin palveluja, ja ajankohtaista keskustelua nuorten hyvinvoinnista, ajankuvasta nuorten silmin sekä paremman tulevaisuuden toivosta, Svenska Teaternin myynti- ja markkinointipäällikkö Elli Mäkilä sanoo.

Esitykset alkavat 7.9.2023 ja liput ovat jo myynnissä.

 

Ryhmäkuva: Cata Portin