Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä. Uudessa huijauksessa pyydetään asentamaan etäkäyttösovellus puhelimeen.

Lue lisää täältä.

Markkinaraati: Metsäsijoittaja kyttää nyt ostopaikkaa

Markkinaraati: Metsäsijoittaja kyttää nyt ostopaikkaa

Perjantai 5. toukokuuta 2023 Markkinaraati

Suomalaisten metsäyhtiöiden osakkeet ovat halventuneet viime vuoden huipuista kymmeniä prosentteja. Vielä tänä vuonnakin kurssit ovat olleet alamäessä. Metsäyhtiöihin sijoittava osakesäästäjä odottaa nyt sopivaa ostohetkeä.

– Jokaisessa metsäyhtiössä on omat ominaispiirteensä. Stora Ensolla on arvokas metsäomaisuus, UPM:llä on puolestaan merkittävä energiatuotanto. Metsä Boardin erikoisuutena on vahva kartonkituotanto. Kaikki ovat omilla tavoillaan ja pitkällä aikavälillä kiinnostavia sijoituskohteita. Kiinnostavaa on nähdä, tapahtuuko käänne toimialalla tänä vuonna vai myöhemmin, Kauppalehden Markkinaraati-keskusteluun osallistunut Aktian salkunhoitaja Paavo Ahonen sanoi.

Markkinaraadissa olivat Ahosen lisäksi mukana myös Sahateollisuus ry:n toimitusjohtaja Tino Aalto sekä Metsä Boardin sijoittajasuhdejohtaja Katri Sundström. Sundström korosti keskustelussa suomalaisten metsäyhtiöiden vahvaa vastuullisuutta.

Videon toistaminen vaatii sivuston kaikkien evästeiden hyväksymisen.