Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä

Aktian nimissä on lähetetty huijausviestejä, joissa ilmoitetaan, että ”sinulla on uusi päivitys”, ja pyydetään kirjautumaan. Linkki ohjaa valesivustolle, joten älä klikkaa linkkiä. Lue lisää turvallisesta asioinnista täältä.

 

Muutoksia asiakaseduissa – vaatii asiakkailta toimenpiteitä 30.6.2023 mennessä

Muutoksia asiakaseduissa – vaatii asiakkailta toimenpiteitä 30.6.2023 mennessä

Maanantai 8. toukokuuta 2023 Asiakastiedotteet

Kuten viime vuoden lokakuussa hinnastomuutosviestinnän yhteydessä kerroimme, päivitämme asiakasetujamme 1.6.2023 alkaen. Päivityksen myötä asiakasetujen (Etuasiakkaat ja Nuoret, 18–26-vuotiaat) alennetun päivittäisasioinnin palvelukokonaisuuden edellytyksenä on käyttötili, Aktian verkkopankki sekä Aktia Mobiilipankki. Muut asiakasetujen edellytykset pysyvät ennallaan. Olemme yhteydessä joko verkkopankkiviestillä tai kirjeellä asiakkaisiin, jota asia koskee.

Jos haluat varmistaa, että asiakasetusi päivittäisasioinnin palvelukokonaisuuden edullinen hinta säilyy ennallaan, lataathan Aktia Mobiilipankin älypuhelimesi tai tablettisi Google Play tai App Store -sovelluskaupasta 30.6.2023 mennessä. Jos käytössäsi ei vielä ole Aktian verkkopankkia, haethan ensin verkkopankkitunnuksia täyttämällä lomakkeemme toisen pankin tunnuksilla. Jos sinulla ei ole toisen pankin tunnuksia, voit hakea pankkitunnuksia varaamalla ajan toimipisteellemme. Ajanvaraus tehdään puhelimitse numerossa 010 247 010 arkisin klo 8–18. Huomaathan, että toimipisteellä tunnistaudutaan joko passilla tai henkilökortilla (ajokortti ei kelpaa vahvaan tunnistautumiseen).  Voit ladata Aktia Mobiilipankin pankkitunnusten saapuessa sinulle postissa. 

Jos olet yli 65-vuotias Etuasiakas, päivittäisasioinnin kokonaisuuden hinta 5,00 eur/kk säilyy ennallaan, vaikka et lataisi Aktia Mobiilipankkia. Mobiilipankin käyttö on kuitenkin edellytys sille, että voit nauttia Etuasiakkaan asiakaseduista, kuten maksuttomista rahastomerkinnöistä sekä henkivakuutusten alennuksista.

Näin hinnoittelu muuttuu

Etuasiakkaat

PalveluEtuasiakkuuden hinta 1.6.2023 alkaen, eur/kkHinnaston mukainen palveluhinta 1.6. alkaen eur/kk, jos Etuasiakkuuden päivitetyt ehdot eivät täyty
Päivittäisasioinnin kokonaisuus6,008,50 / 9,50 / 19,50 (Platinum-kortilla)
Käyttötilisis.2,50
Verkko- ja mobiilipankkisis.2,00
Aktia Credit/Debit tai Debit-korttisis.4,00 / 5,00
Aktia Platinum -kortti+5,00* tai +10,0015,00

*Jos säästät kuukausittain Aktian rahastoihin, vakuutuksiin tai ASP-tilille vähintään 200 eur/kk tai jos sinulla on sijoituksia Aktian rahastoissa (sisältää myös vakuutuskuoressa olevat sijoitukset) vähintään 20 000 euron arvosta.

Nuoret (18-26v)

PalveluAsiakasetu: 
Nuoret 18-26v, eur/kk
Hinnaston mukainen palveluhinta 1.6. alkaen eur/kk, jos Nuoret-asiakasedun päivitetyt ehdot eivät täyty
Käyttötili0,002,50
Verkko- ja mobiilipankki0,002,00
Aktia Credit/Debit, Debit, Credit tai Digital Credit -kortti0,004,00 / 5,00 / 5,00 / 2,00

Katso koko hinnasto täältä.

Hoitamalla pankkiasiasi mobiilipankissa saat päivittäispalvelut edullisemmin

Tämän muutoksen myötä haluamme tukea muutosta, jossa yhä useampi asiakkaamme käyttää älypuhelinta laajasti erilaisiin palveluihin. Tällöin on luontevaa käyttää mobiilia myös pankkipalveluiden hoitamiseen.

Lue lisää Aktia Mobiilipankista
Miten saan Aktia Mobiilipankin käyttööni?
Lataa iPhonelle Lataa Androidille

Aktia Mobiilipankin ja verkkopankin käyttö täydentävät toisiaan

Älypuhelimessa ja tabletissa toimiva Aktia Mobiilipankki on helpoin ja nopein tapa hoitaa päivittäiset pankkiasiasi missä ikinä oletkin – sinulla on aina pankki mukanasi. Mobiilipankissa voit esimerkiksi tehdä tilisiirtoja, maksaa laskuja, seurata tilitapahtumiasi ja sijoituksiesi kehitystä. Aktia Mobiilipankin voit ladata omasta sovelluskaupastasi maksutta. Aktian verkkopankin käyttöä sinun ei tarvitse lopettaa, vaan voit jatkossakin käyttää sitä asioihin, joihin Aktia Mobiilipankki ei vielä sovellu, kuten esimerkiksi osakekaupankäyntiin tai asuntolainojen muutoksiin.

Muut asiakasetujen edellytykset pysyvät ennallaan

1.6.2023 lähtien Etuasiakkuuden edellytyksenä on käyttötili, verkkopankki ja Aktia Mobiilipankki ja talletuksia ja/tai lainoja ja/tai rahastosijoituksia Aktiassa yhteensä vähintään 10 000 euron arvosta. Myös vakuutuskuoressa olevat sijoitukset huomioidaan.

Näiden lisäksi sinulla on käytössäsi vähintään kaksi Aktian palvelua seuraavilta osa-alueilta:

  • kuukausisäästäminen (rahasto-, vakuutus- ja ASP-säästäminen)
  • sijoitus (rahasto- tai vakuutuskuoressa oleva sijoitus)
  • talletus (määräaikaistalletus, säästötalletus, debentuurilaina tai korkosidonnainen vakuutus)
  • henkilöturva (henkivakuutus, lainaturva, tilapäinen tai pysyvä työkyvyttömyysvakuutus)
  • maksukortti (Aktia Credit/Debit -kortti/-rinnakkaiskortti tai Aktia Debit -kortti). Huomioithan, että Aktian yhteistyökortti Finnair Visa Credit ei ole valittavissa asiakkuuspaketin maksukortiksi.
  • Aktia Wallet
  • vakuudellinen laina

Kun tarvitset meitä

Jos sinulla on kysymyksiä aiheeseen liittyen, voit lähettää meille viestin mobiili- tai verkkopankin viestitoiminnon kautta, kysyä apua kotisivujemme robottiavustaja Aktiabotilta, tarkistaa Usein kysytyt kysymyksemme tai soittaa asiakaspalveluumme.