Siirry sisältöön Siirry chattiin
Osana finanssialan muita toimijoita, myös Aktian palveluihin kohdistui tänään palvelunestohyökkäyksen aiheuttama häiriö.

Verkkopankissa, mobiilipankissa, tunnistautumisessa ja verkkosivuillamme saattaa tämän takia esiintyä häiriöitä. Asiakkaidemme tiedot ja varat eivät ole vaarantuneet. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Markkinaraati: Halpakaupoilla on nyt näytön paikka

Markkinaraati: Halpakaupoilla on nyt näytön paikka

Perjantai 12. toukokuuta 2023 Markkinaraati

Kauppalehden Markkinaraadissa keskusteltiin halpakaupoista. Suomessa pörssilistattuja halpakauppoja ovat Tokmanni, Puuilo ja Verkkokauppa.com. Niiden osakekurssit ovat alkuvuonna kehittyneet eri tavoin. Puuilo on vuodenvaihteen tasolla. Tokmanni on alemmalla tasolla. Kaikkein heikoimmin on mennyt Verkkokauppa.comilla.

– Tokmannin haaste on kääntää kannattavuus paremmalle tolalle. Tehokkuutta on luvattu kompensoimaan nousseita kustannuksia. Osinkotuotto on leikkauksesta huolimatta kuusi prosenttia. Tokmannin osake on aika edullinen ja siinä on potentiaalia. Nyt on kuitenkin näytön paikka, Kauppalehden Markkinaraati-keskusteluun osallistunut Aktian salkunhoitaja Juuso Kenkkilä analysoi.

Markkinaraadissa olivat Kenkkilän lisäksi mukana myös Tokmannin markkinointi- ja viestintäjohtaja Veli-Pekka Ääri sekä Kaupan liiton pääekonomisti Jaana Kurjenoja.

Videon toistaminen vaatii sivuston kaikkien evästeiden hyväksymisen.