Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä. Myös huijausverkkolaskuja on liikkeellä.

Aktian nimissä on lähetetty huijausviestejä, joissa ilmoitetaan, että ”sinulla on uusi päivitys”, ja pyydetään kirjautumaan. Linkki ohjaa valesivustolle, joten älä klikkaa linkkiä!

Useat yhtiöt ovat saaneet huijauslaskuja ja laskuissa pyydetään suorittamaan maksamatta jäänyt lasku heti.
Muistutuksena asiakkaillemme, että laskut pitää aina avata ja tarkastaa huolellisesti ennen maksamista, sillä huijauslaskut ovat kehittyneet viime vuosina, ja ne ovat yhä vaikeammin tunnistettavissa.

Lue lisää turvallisesta asioinnista täältä.

 

Markkinaraati: Ekonomistit ennustavat loppuvuodelle alempaa korkotasoa

Markkinaraati: Ekonomistit ennustavat loppuvuodelle alempaa korkotasoa

Perjantai 26. toukokuuta 2023 Markkinaraati

Inflaatio on osoittautunut ennakoitua sitkeämmäksi, siksi keskuspankit jatkavat vielä ohjauskoron nostojaan. Kasvun arvioidaan hiipuvan vielä kuluvana vuonna, mutta ensi vuonna talous on lähdössä kasvuun. Käänne tulee mahdollisesti lyhyen taantuman kautta, jotta kysyntä rauhoittuu. Kauppalehden Markkinaraadin mukaan inflaatio ei muuten hellitä. 

– Ohjauskorkojen ennustetaan laskevan loppuvuonna. Odotan, että loppuvuodesta myös lainakorot ovat jo alempia. Uskon, että kotitaloudet kestävät hyvin jäljellä olevan korkojen nousun. Mutta lainanottajan on syytä ennakoida mahdollinen, vielä edessä olevan korontarkistuspäivä, Aktian pääekonomisti Lasse Corin sanoi Markkinaraati-keskustelussa.

Markkinaraadissa olivat Corinin lisäksi Etlan toimitusjohtaja Aki Kangasharju ja Danske Bankin tutkimusjohtaja Heidi Schauman.

Videon toistaminen vaatii sivuston kaikkien evästeiden hyväksymisen.