Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktia Henkivakuutuksen asiakaspalvelu on ruuhkautunut.

Pahoittelemme ruuhkasta aiheutuvaa haittaa.

Tervetuloa Euroopan parhaan korkovarainhoitajan asiakkaaksi

Tervetuloa Euroopan parhaan korkovarainhoitajan asiakkaaksi

Keskiviikko 31. toukokuuta 2023 Yritysasiakkaat

Aktia on valittu Refinitiv Lipper Fund Awards -vertailussa vuoden 2023 parhaaksi eurooppalaiseksi korkovarainhoitajaksi pienten rahastotalojen sarjassa. Myös Aktian rahastot keräsivät jälleen ykköspalkintoja erittäin kilpailluilla Pohjoismaiden ja Euroopan markkinoilla.

Sama moninkertaisesti palkittu varainhoidon huippuosaaminen, johon isot ammattimaiset instituutioasiakkaamme luottavat, on aina kaikkien yritys- ja henkilöasiakkaidemme saatavilla niin kattavien kokonaisratkaisujemme kuin monipuolisten sijoitustuotteidemme kautta.

Pankin vaihto on mahdollisuus – käytä se hyvin

Jos haluat kehittää omaa talouttasi vauraammaksi ja turvatummaksi, valitse pankki, joka tekee sen mahdolliseksi. Aktia on varainhoitajapankki, joka oikeasti haluaa auttaa sinua vaurastumaan. Tässä lähtökohtana toimii yksilölllisesti räätälöity vaurastumissuunnitelma, joka mahdollistaa tavoitteellisen säästämisen ja sijoittamisen lainanmaksun ohessa ja antaa taloudellista turvaa odottamattomissakin tilanteissa. Varaa aika etätapaamiseen, niin jutellaan lisää.

Varaa etätapaaminen

Aktia Private Banking on saumaton palvelukokonaisuus varallisuutesi pitkäjänteiseen ja tavoitteelliseen kasvattamiseen

Jos sinulla on sijoitusvarallisuutta vähintään 500 000 euroa, Private Banking -palvelumme tarjoaa sinulle paitsi oman pankkiirin ja huippuluokan varainhoitopalvelut, myös niitä tukevat rahoittamisen ratkaisut, henki- ja sijoitusvakuutukset sekä kaikki lainaamisen ja maksamisen pankkipalvelut, mitä arjessasi tarvitset. Saumattomasti ja laadukkaasti, juuri sinulle ja perheellesi sopivana kokonaisuutena.

Jätä yhteydenottopyyntö

Yritysasiakkaamme arvostavat yhteyshenkilönsä kokonaisvaltaista palvelua

Yrityspankkimme palvelee henkilökohtaisesti ja sujuvasti niin yrityksen kuin yrittäjän asioissa. Aktian yritysasiakkaat kokevat Aktian luotettavana kumppanina, joka pystyy vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Erityisesti arvostetaan Aktian yhteyshenkilöiden ammattitaitoa. Lähde: Aktian Asiakastyytyväisyyskysely 2022.

Varaa etätapaaminen

Refinitiv Lipper Fund Awards -palkinnot perustuvat Lipper Leader for Consistent Return -luokitukseen, joka on objekitiivinen, kvantitatiivinen, riskikorjattu mittari, joka lasketaan 36, 60 ja 120 kuukauden ajalta. Lipper Leaders rahastovertailut eivät ole eivätkä ole tarkoitettu sijoitusneuvonnaksi tai myyntitarjoukseksi tai ostosuositukseksi minkään toimijan yhdestäkään arvopaperista millään toimialueella. Lisätietoja: lipperfundawards.com.