Siirry sisältöön Siirry chattiin
Onnea Team Rynkeby ja pyöräilevät aktialaiset

Onnea Team Rynkeby ja pyöräilevät aktialaiset

Maanantai 9. lokakuuta 2023 Asiakastiedotteet

Suomen Team Rynkeby pyöräili tänä vuonna sairaille lapsille 856 662 euroa. Aktia tuki sponsorina varainkeruuta. Suomalaispyöräilijöiden keräämät varat menevät Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle, jotka tekevät tärkeää työtä lasten syöpätutkimuksen edistämiseksi ja syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi. Iso osa varoista on saatu lahjoituksina yrityksiltä, jotka lähtivät mukaan hankkeen sponsoreiksi.

Espoolaisjoukkueessa pyöräili kaksi aktialaista, Mari Berglund ja Ingeli Lönnberg. Kummallekin Pariisin-matka oli ensimmäinen Rynkebyn riveissä, ja tunnelmat Pariisiin saapuessa vaihtelivat riemusta liikutukseen.

”On vaikea kuvailla hetkeä, kun saavuimme joukkueena Pariisiin. Paikalle oli saapunut sankoin joukoin pyöräilijöiden ystäviä ja perhettä. Kun poljimme heidän muodostamaansa kujaa pitkin maaliin, se oli todella tunteikas hetki”, Lönnberg muistelee.

”Päällimmäisenä tunteena oli ylpeys siitä mitä olimme joukkueena saavuttaneet. Tunnelmaa varjosti ainoastaan haikeus siitä, että yhteinen matkamme joukkueena oli tullut päätökseen”, Berglund jatkaa.

Rohkeasti yhdessä kohti tärkeää tavoitetta

Kun väsymys painoi jaloissa, motivaatiota jatkamiseen antoi ajatus lasten auttamisesta.  Myös joukkueen tuella oli keskeinen rooli. Kaikille oli itsestään selvää, että ketään ei jätetä jälkeen ja että kaveria kannustetaan.

Aktian Brand Lead Anna Holtari oli mukana ottamassa vastaan Team Rynkebyn diplomia. Hän on iloinen keräyksen lopputuloksesta ja ylpeä kollegojensa saavutuksesta.

”On hienoa, että voimme pankkina olla mukana auttamassa syöpäsairaita lapsia. Vähintään yhtä hienoa on, että Aktian henkilöstö kantaa oman kortensa kekoon. Mari ja Ingeli tekivät hatunnoston arvoisen suorituksen. Tämä on jälleen kerran osoitus siitä, mitä tavoitteeseensa sitoutunut tiimi voi rohkealla ja ennakkoluulottomalla asenteella yhdessä saavuttaa”, Holtari painottaa.

 

Aktialaiset Team Rynkeby-pyöräilyseuran jäsenet ja Anna Holtari vastaanottavat diplomin

 

Yhdessä tekeminen konkretisoitui hetkeen, jolloin Team Rynkebyn keräämä lahjoitussumma paljastettiin.

”Lahjoitettu summa on merkittävä, ja sen eteen on tehty paljon töitä. Näin kauden päätteessä tuntuu hienolta nähdä tämä summa, jonka olemme yhdessä keränneet hyvään tarkoituksen. Olen ylpeä siitä, että Aktia lähti kultasponsorina mukaan tukemaan vakavasti sairastuneita lapsia ja nuoria”, Lönnberg kiittää.