Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian asiakasetu Ronja Ryövärintytär -näytelmään

Aktian asiakasetu Ronja Ryövärintytär -näytelmään

Lauantai 14. lokakuuta 2023 Blogit ja artikkelit

Vangitseva fantasiaseikkailu Ronja Ryövärintytär sai ensi-iltansa Svenska Teaternin näyttämöllä syyskuussa 2023. Svenska Teatern on Aktian yhteistyökumppani, ja Aktian asiakkaana voit ostaa liput valittuihin Ronja Ryövärintytär -näytöksiin etuhintaan.

Ronja Ryövärintytär tarjoilee katsojille nykysirkusta, nukketeatteria ja mahtavaa musiikkia. Se kertoo oman tien löytämisestä, mutta myös teinin energisestä taistelusta rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta.  Paitsi ajankuva, Ronja Ryövärintytär on suurenmoinen seikkailu, johon kukaan ei ole liian vanha eläytymään ja tempautumaan mukaan.

Aktia on tehnyt Svenska Teaternin kanssa yhteistyötä yli 15 vuoden ajan ja on näytelmän suurtuotantokumppani.

”Haluamme tukea monipuolisesti eri kulttuurimuotoja ja nostaa nuoria kykyjä. Svenska Teaternin tuotanto ylittää kielirajat ja tavoittaa laajasti eri-ikäistä ja -taustaista yleisöä. Olen iloinen siitä, että voimme osana kumppanuutta tarjota Aktian asiakkaille mahdollisuuden nauttia teatterielämyksestä etuhintaan”, Aktian Brand Lead Anna Holtari sanoo.

Koodilla AKTIA10 saat 10 % alennusta ostoksestasi, kun ostat lippusi Svenska Teaternin lippukaupasta. Kampanjahinta koskee seuraavia Ronja Ryövärintytär -näytöksiä: perjantai 12.1.2024 klo 18.30 ja lauantai 13.1.2024 klo 13 ja klo 18.30. Kampanjahinta on voimassa 1.-31.10.2023.

Osta lippusi Svenska Teaternin lippukaupasta

Alennus koskee vain verkkokaupasta ostettuja lippuja ja ennalta ilmoitettuja näytöksiä. Lippuja ei voi varata tai vaihtaa. Lippuja on tarjolla rajoitetusti. Alennus koskee normaalihintaisia A–C-hintaluokan lippuja. Alennus ei koske eläkeläis-, nuoriso- ja lasten lippuja. Hintoihin lisätään tilaus- ja toimitusmaksu. Myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan. Svenska Teatern pidättää oikeuden muutoksiin eikä vastaa mahdollisista painovirheistä.

Kuva: Cata Portin