Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä. Myös huijausverkkolaskuja on liikkeellä.

Lue lisää täältä.

Markkinaraati: Lapselle sijoittaminen on investointi kestävään tulevaisuuteen

Markkinaraati: Lapselle sijoittaminen on investointi kestävään tulevaisuuteen

Perjantai 20. lokakuuta 2023 Markkinaraati

Kauppalehden Markkinaraadissa keskusteltiin lapselle sijoittamisesta. Raadin mielestä se on hyvä tapa kerryttää pitkäaikaisesti varallisuutta lapsen tulevaisuuteen. Sen avulla voi myös aloittaa lapsen kanssa keskustelun rahasta ja varallisuudesta, kun lapsi on kypsä käsittelemään talouden asioita. 

Usein tavoitteellinen säästäminen pieniin ja suurempiin hankintoihin on hyvä alku talouden realiteettien hahmottamiseen. Jossain vaiheessa keskusteluaiheet syvenevät sijoituskohteisiin.

– Rahasto- ja indeksisijoittaminen ovat hyviä tapoja hajauttaa lapselle tehtäviä sijoituksia. Vastuullinen sijoittaminen vaikuttaa kaksinkertaisesti lapsen tulevaisuuteen. Ensinnäkin korkoa korolle -ilmiö tekee työtä pitkäjänteisesti. Samalla sijoittamalla vastuullisesti luodaan terveempää maailmaa, joka on lapsen tulevaisuuden elinympäristö, Aktian sijoittamisen myyntijohtaja Thomas Lindholm totesi keskustelussa. 

Lindholmin lisäksi keskustelussa olivat mukana myös yksityissijoittaja Jasmin Hamid sekä sijoitusvalmentaja ja sijoittaja Anna Harjula.

Videon toistaminen vaatii sivuston kaikkien evästeiden hyväksymisen.