Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä

Aktian nimissä on lähetetty huijausviestejä, joissa ilmoitetaan, että ”sinulla on uusi päivitys”, ja pyydetään kirjautumaan. Linkki ohjaa valesivustolle, joten älä klikkaa linkkiä. Lue lisää turvallisesta asioinnista täältä.

 

Markkinaraati: Helsingin pörssissä on käynnissä alennusmyynti

Markkinaraati: Helsingin pörssissä on käynnissä alennusmyynti

Perjantai 10. marraskuuta 2023 Markkinaraati

Päätökseensä tulossa oleva tuloskausi on ollut ennakoidun pehmeä. Se on näkynyt jo pidempään laskeneina osakekursseina. Helsingin pörssissä on monia hyviä yhtiöitä, joilla on pitkäjänteistä tuloksentekokykyä, mutta osakkeen hinnoittelu on alavireisessä markkinaympäristössä ollut matalalla.

– Eri toimialat ovat toki syklin eri vaiheessa. Esimerkiksi konepajayhtiöt ovat tehneet hyvää tulosta koronaa edeltävillä tilauksilla. Nyt sijoittaja katsoo jo tulevia tilauskirjoja. Pitkäjänteiselle sijoittajalle löytyy Helsingin pörssistä hyviä vaihtoehtoja hajauttaa salkkuaan edullisesti, Aktian salkunhoitaja Paavo Ahonen sanoi Kauppalehden Markkinaraadissa.

Markkinaraati-keskusteluun osallistuivat Paavo Ahosen lisäksi myös Inderesin pääanalyytikko Antti Viljakainen sekä Proprius Partnersin salkunhoitaja Mika Heikkilä.

Videon toistaminen vaatii sivuston kaikkien evästeiden hyväksymisen.