Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktia Henkivakuutuksen asiakaspalvelu on ruuhkautunut.

Pahoittelemme ruuhkasta aiheutuvaa haittaa.

Korttiluotolla joustoa talouteen – ilman kuukausimaksua 18–26 -vuotiaille

Korttiluotolla joustoa talouteen – ilman kuukausimaksua 18–26 -vuotiaille

Perjantai 2. helmikuuta 2024 Blogit ja artikkelit

Aktia Credit/Debit on monipuolinen maksukortti, joka tuo talouteesi joustoa ja turvaa yllättävissäkin tilanteissa. Voit tehdä suuremmankin hankinnan juuri silloin, kun sitä tarvitset. Saat ostoksillesi jopa 30 päivää korotonta maksuaikaa ja kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. 

Kortin korollinen luotto-ominaisuus mahdollistaa halutessasi myös korttiostoksesi jaksottamisen useampaan erään. Maksat luotosta ainoastaan käyttäessäsi sitä. Kortin luottoraja voi olla 2 000–20 000 euroa tarpeidesi ja taloudellisen tilanteesi mukaan. 

Paras reissukaverisi 

Korttisi käy maksuvälineenä miljoonissa ostopaikoissa ympäri maailman. Korttiin sisältyvä vapaa-ajan matkavakuutus on voimassa, kun matkakulut on maksettu kortilla. Jos korttisi varastetaan tai kadotat sen ulkomaanmatkalla, saat apua hätäkäteisen muodossa siinä maassa, jossa olet.  

Kun liität kortin Apple Pay-, Google Pay-, Garmin Pay- tai Fitbit Pay -palveluun, voit maksaa ostoksesi lähimaksuna silloinkin, kun kortti ei ole mukanasi.  

Hae vaivattomasti verkossa 

Aktia Credit/Debit -kortti voidaan myöntää 18-vuotta täyttäneelle henkilölle, jolla on säännölliset tulot, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja jolla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä. Osana nuorisoasiakkaan etuja saat kortin ilman kuukausimaksua (norm. 4,00 euroa/kk).  

Korkeakouluopiskelijana voit saada luotollisen Aktia Credit/Debit -yhdistelmäkortin ilman säännöllisiä tuloja tai opintopistevaatimuksia. Opiskelijoille myönnämme korttiin 2 000 euron luottorajan. Jos opiskelet yliopistossa, ammattikorkeakoulussa tai muussa korkeakoulussa Suomessa, voit hakea luottokorttia vaikka heti opiskelupaikan saatuasi. Täytä korttihakemus verkossa ja liitä mukaan todistus opintopaikasta.  

Hae korttia

Lue lisää Aktian maksukorteista

Olet oikeutettu nuorisoasiakkaan etuihin, kun olet 18–26-vuotias ja sinulla on käytössäsi vähintään käyttötili, Aktian verkkopankki sekä Aktia Mobiilipankki. Kortin luotto-ominaisuuden osalta todellinen vuosikorko ja maksettava luoton ja luottokustannusten yhteismäärä lasketaan olettaen, että luottomäärä on 2 000 euroa, luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Luoton korko on 3 kk euribor + 9,75 %, tilinhoitopalkkio 3,90 euroa/lasku ja kuukausimaksu 0 euroa (edellyttäen että nuorisoasiakkuuden kriteerit täyttyvät, muuten kuukausimaksu on 4 euroa). Todellinen vuosikorko on 19,29 % (laskettu 01/2024, 3 kk euribor 3,897 %) ja maksettava yhteismäärä on 2 197,68 euroa edellä mainituilla oletuksilla. Esimerkkilaskelmassa käytetty korko perustuu myönnettyjä luottoja koskevaan edustavaan laskelmaan.