Siirry sisältöön Siirry chattiin
Verkkosivujen evästehallinnassa on häiriö

Sivuston navigaatio ja haku toimivat vain, kun evästeet on hyväksytty ja sivu päivitetty. Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme häiriöistä aiheutuvaa haittaa.

Kaipaatko tukea digiasioinnissa? Tervetuloa 10.4. tai 11.4. oppimaan, miten hyödynnät Aktian digitaalisia palveluita turvallisesti ja kätevästi

Kaipaatko tukea digiasioinnissa? Tervetuloa 10.4. tai 11.4. oppimaan, miten hyödynnät Aktian digitaalisia palveluita turvallisesti ja kätevästi

Torstai 4. huhtikuuta 2024 Blogit ja artikkelit

Kaipaatko opastusta pankkiasioiden hoitamiseen verkossa ja mobiilissa? Huolestuttaako digipalveluiden turvallisuus? Pankkipalvelut ovat siirtyneet enenevässä määrin digimaailmaan, ja haluamme Aktiassa tukea asiakkaitamme digitaalisten pankkipalveluiden käytössä.

Tervetuloa kuulemaan turvallisesta digiasioinnista Aktian Studioon keskiviikkona 10.4. klo 11.30–13.00 tai torstaina 11.4. klo 16.30–18.00. Keskiviikon tilaisuus pidetään ruotsiksi ja torstain tilaisuus suomeksi. Valitse sinulle sopiva osallistumisajankohta ja ilmoittaudu! Osoite on Olavinkatu 1, Helsinki.

Tilaisuudessa kerromme, miten käytät Aktian mobiilipankkia ja Aktia ID -tunnistussovellusta turvallisesti pankkiasioiden hoitamiseen. Yhdessä keskustellen käymme läpi tärkeimmät tietoturvaniksit turvalliseen pankkiasiointiin verkossa. Paikalla on Aktian henkilökuntaa opastamassa ja auttamassa mobiilipankin ja Aktia ID:n käytössä, joten ota mukaan oma puhelin, älypuhelin, tietokone tai muu digilaite, jota käytät pankkiasioiden hoitamiseen.

Ilmoittaudu 7.4.2024 klo 12.00 mennessä osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/Aktia_asioi_turvallisesti