Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä soitetaan huijauspuheluita, joissa varoitetaan esimerkiksi pankkitunnusten tai tilin olevan vaarassa

Huijari pyrkii todistamaan asiansa oikeaksi lähettämällä tekstiviestin, joka näkyy samassa tutussa viestiketjussa kuin Aktian aidot viestit. Lue lisää.

Aktia tukee Espoon Team Rynkeby -joukkuetta

Aktia tukee Espoon Team Rynkeby -joukkuetta

Perjantai 3. toukokuuta 2024 Blogit ja artikkelit

Keltaisista pyöristä ja pyöräilyasuista tunnettu Team Rynkeby starttaa 28.6.2024 kohti määränpäätään Pariisia, jonne pyörät rullaavat 6.7. Matkaan lähtee noin 2 000 pyöräilijää yhdeksästä maasta. Urakan tavoitteena on kerätä rahaa vakavasti sairaille lapsille. Aktia tukee varainkeruuta viime vuoden tapaan sponsorina.

Team Rynkeby on vuonna 2002 perustettu eurooppalainen hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue, joka pyöräilee joka kesä Euroopan läpi Pariisiin ja kerää rahaa vakavasti sairaille lapsille.

Team Rynkebytä ei alun perin perustettu hyväntekeväisyysprojektiksi, mutta sellainen siitä tuli, kun tanskalaispyöräilijät lahjoittivat ensimmäiseltä matkalta jäljelle jääneet sponsorivarat Odensen yliopistollisen sairaan lasten syöpäosastolle. 

Yhdessä olemme enemmän

Osallistujien ja sponsoreiden määrä – ja samalla myös lahjoitusten määrä Team Rynkebyn tukemille organisaatioille – on kasvanut tasaisesti vuosi vuodelta.

Viime vuonna eri maiden tiimit keräsivät yli 9 miljoonaa euroa vakavasti sairaita lapsia auttaville organisaatiolle. Pelkästään Suomen Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkueet onnistuivat keräämään huiman 856 622 euron lahjoituspotin, joka jaettiin Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö sr:lle ja Sylva ry:lle.

Aktia jatkaa viime vuonna aloittamaansa yhteistyötä Team Rynkebyn kanssa ja tukee tällä kertaa Espoon joukkueen varainkeruuta. Lokakuusta asti nousujohteisesti yhdessä treenanneen joukkueen motto on ”Yhdessä olemme enemmän”. Joukkueen pyöräilijät ovat motivoituneita varainhankintaan ja tsemppaavat siinä toinen toisiaan.

Aktian konsernitoimintojen johtaja Sini Kivekäs kertoo, että Team Rynkeby on Aktialle luonteva sponsorointikohde, sillä Aktia allekirjoittaa sen arvot.

”Haluamme, että vastuun ottaminen, yksilön kunnioittaminen, aktiivisuus, itsensä kehittäminen ja toisten siivittäminen menestykseen näkyvät vahvasti myös omassa toiminnassamme. Motivoitunut ja tavoitteisiinsa sitoutunut tiimi voi yhdessä saavuttaa  mitä vain, on kyse sitten reilun tuhannen kilometrin pyöräilystä tai yrityksen vision toteuttamisesta”, Kivekäs painottaa.

Kerätyillä varoilla tuetaan syöpäsairaita lapsia

Suomalaispyöräilijöiden keräämät varat menevät Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle, jotka tekevät tärkeää työtä lasten syöpätutkimuksen edistämiseksi ja syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi. Iso osa kerätyistä varoista saadaan lahjoituksina yrityksiltä, jotka lähtevät mukaan hankkeen sponsoreiksi.

Aktia toivottaa onnea Team Espoolle valmistautumisessa kesän koitokseen!

Team Rynkeby pyöräilemässä