Aktia Profiilipalvelu

Aktia Profiilipalvelu yhdistää aktiivisen rahastomuotoisen salkunhoidon, varallisuuden hajauttamisen ja vakuutussäästämisen tuomat edut yhdeksi paketiksi.

 

1.10.2019 alkaen Aktia Profiilipalvelun salkut eivät ole sellaisenaan enää myynnissä. Salkut ovat edelleen käytettävissä voimassaoleviin sopimuksiin ja muihin palveluihin sekä sopimuksiin liitettyinä ja tällaisissa tapauksissa niiden allokaatiota ja sisältöä päivitetään myös tulevaisuudessa.

Aktia Profiilipalvelun sijoituskohde on sijoituskori, jonka sijoituskohteena ovat rahastot. Rahastot voivat sijoittaa osakkeisiin, korkoihin tai vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Salkkujen sisältämien sijoituskohteiden keskinäinen paino vaihtelee. Rahastojen valinnasta vastaavat asiantuntevat salkunhoitajamme. Meillä on tarjota sinulle viisi erilaista salkkua. Valittavissa olevilla salkuilla on erilaiset riski- ja tuottoprofiilit. Kunkin salkun sijoitusstrategia ilmaistaan tavoitellun pitkä-aikaisen volatiliteetin perusteella. Salkun arvonmuutokset eli volatiliteetti on alhaisin salkussa 1 ja suurin salkussa 5. Sinun tarvitsee vain valita itsellesi parhaiten sopiva salkku ja siinä me autamme sinua mielellämme konttoreissamme.

Profiilipalvelussa hyödyt myös vakuutussäästämisen tuomista eduista.

 


 

Lue lisää salkkuvaihtoehdoistamme tästä