Aktia Profiilipalvelu

Aktia Profiilipalvelussa olemme yhdistäneet aktiivisen rahastomuotoisen salkunhoidon, varallisuuden hajauttamisen ja vakuutussäästämisen tuomat edut yhdeksi paketiksi. Profiilipalvelu sopii kaikille, jotka haluavat ammattimaisesti hoidettua salkunhoitoa itselleen sopivalla riskitasolla.

Aktia Profiilipalvelun sijoituskohde on sijoituskori, jonka sijoituskohteena ovat rahastot. Rahastot voivat sijoittaa osakkeisiin, korkoihin tai vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Salkkujen sisältämien sijoituskohteiden keskinäinen paino vaihtelee. Rahastojen valinnasta vastaavat asiantuntevat salkunhoitajamme. Meillä on tarjota sinulle viisi erilaista salkkua. Valittavissa olevilla salkuilla on erilaiset riski- ja tuottoprofiilit. Kunkin salkun sijoitusstrategia ilmaistaan tavoitellun pitkä-aikaisen volatiliteetin perusteella. Salkun arvonmuutokset eli volatiliteetti on alhaisin salkussa 1 ja suurin salkussa 5. Sinun tarvitsee vain valita itsellesi parhaiten sopiva salkku ja siinä me autamme sinua mielellämme konttoreissamme.

Pääset hyötymään aktiivisesta, rahastomuotoisesta salkunhoidosta jo 40:n euron kuukausittaisella säästöerällä. Voit myös liittää Aktia Profiilipalvelun olemassa olevaan Aktia Säästövaktuutukseen tai Aktia Eläkevakuutukseen.

Profiilipalvelussa hyödyt myös vakuutussäästämisen tuomista eduista.

Edut lyhyesti:

 • Helppous; rahaston vaihdot ilman veroseuraamuksia
 • Pääoman nostot ilman veroseuraamusta
  • Voit nostaa koko pääoman joutumatta maksamaan pääomatuloveroa
  • Pääomatulovero tulee maksuun vasta kun nostat mahdollisen tuoton. Mahdollisia luovutustappioita ei voi vähentää.
 • Perintöverohyöty
  • Kuolemantapauksessa maksetaan kuolintapaussumma edunsaajille
  • Perintö vakuutuksen kautta pienentää kuolinpesän kokonaisarvoa, mikä vaikuttaa maksettavaan perintöveroon

Tutustu myös Aktia Säästövakuutuksen tuotetietoihin, vakuutusehtoihin, Aktia Profiilipalvelun ehtoihin ja esitteeseen.
 

Lue lisää salkkuvaihtoehdoistamme tästä