Aktia Profiilipalvelu

Aktia Profiilipalvelussa olemme yhdistäneet aktiivisen rahastomuotoisen salkunhoidon, varallisuuden hajauttamisen ja vakuutussäästämisen tuomat edut yhdeksi paketiksi. Profiilipalvelu sopii kaikille, jotka haluavat ammattimaisesti hoidettua salkunhoitoa itselleen sopivalla riskitasolla.

Aktia Profiilipalvelu sijoittaa rahastoihin, joiden sijoituskohteina ovat osakkeet, korkoinstrumentit sekä vaihtoehtoiset sijoitukset. Salkkujen sisältämien sijoituskohteiden keskinäinen paino vaihtelee. Rahastojen valinnasta vastaavat asiantuntevat salkunhoitajamme. Meillä on tarjota sinulle viisi erilaista salkkua. Valittavissa olevilla salkuilla on erilaiset riski- ja tuottoprofiilit. Kunkin salkun sijoitusstrategia ilmaistaan tavoitellun pitkä-aikaisen volatiliteetin perusteella. Salkun arvonmuutokset eli volatiliteetti on alhaisin salkussa 1 ja suurin salkussa 5. Sinun tarvitsee vain valita itsellesi parhaiten sopiva salkku ja siinä me autamme sinua mielellämme konttoreissamme.

Pääset hyötymään aktiivisesta, rahastomuotoisesta salkunhoidosta jo 40:n euron kuukausittaisella säästöerällä. Voit myös liittää Aktia Profiilipalvelun olemassa olevaan Aktia Säästövaktuutukseen tai Aktia Eläkevakuutukseen.

Profiilipalvelussa hyödyt myös vakuutussäästämisen tuomista eduista.

Edut lyhyesti:

 • Helppous; rahaston vaihdot ilman veroseuraamuksia
 • Pääoman nostot ilman veroseuraamusta
  • Voit nostaa koko pääoman joutumatta maksamaan pääomatuloveroa
  • Pääomatulovero tulee maksuun vasta kun nostat mahdollisen tuoton. Mahdollisia luovutustappioita ei voi vähentää.
 • Perintöverohyöty
  • Kuolemantapauksessa maksetaan kuolintapaussumma edunsaajille
  • Perintö vakuutuksen kautta pienentää kuolinpesän kokonaisarvoa, mikä vaikuttaa maksettavaan perintöveroon

Tutustu myös Aktia Säästövakuutuksen tuotetietoihin, vakuutusehtoihin, Aktia Profiilipalvelun ehtoihin ja esitteeseen.
 

Perintö- ja lahjaverolain muutos, jolla lähiomaisen 35 000 euron vapaaosa poistetaan kuoleman perusteella maksettavista korvauksista, tulee voimaan 1.1.2017. Laissa on kuitenkin yhden vuoden pituinen siirtymäaika. Tämä tarkoittaa sitä, että leski saa perintöverotta puolet omasta korvauksestaan ja muut lähiomaiset 35 000 euroa, mikäli kuolemantapaus sattuu vuonna 2017.  Vuoden 2018 alusta lähiomaisille maksettavat henkivakuutuskorvaukset tulevat kokonaisuudessaan perintöverotuksen piiriin.

Lue lisää salkkuvaihtoehdoistamme tästä


 

Haluan lisätietoja eri sijoitusvaihtoehdoista, ottakaa yhteyttä minuun

 

Sijoituskohteina olevista rahastoista peritään hinnaston mukaiset rahastokohtaiset hallinnointi- ja säilytyspalkkiot. Profiilisalkussa olevien rahastojen arvo saattaa nousta tai laskea, eikä niiden historiallinen arvonkehitys ole tae tulevasta tuotosta. Aktia Henkivakuutus Oy ei voi taata sijoitustoiminnan tulosta tai vakuutukseen maksetun pääoman säilymistä. Säästövakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki Oyj toimii.