1.3.2018 alkaen Oulun konttori ei tarjoa kassapalvelua. Neuvontapalvelut ajanvarauksella.

Aktian korteilla voi nostaa käteistä Otto-automaateista sujuvasti niin kotimaassa kuin ulkomailla. Myös talletus onnistuu jatkossa automaatilla.

Lisäksi R-kioski tarjoaa käteisnostopalvelua, jossa asiakas voi oston yhteydessä nostaa käteistä rahaa 5–50 euroa. (Käteisen nosto on mahdollista, jos vaihtokassan tilanne sen sallii). Voit myös maksaa laskujasi
R-kioskissa. Samoin voi nostaa rahaa samalla, kun maksaa kauppaostoksen Aktian Debit-kortilla tai Credit/Debit-kortin debit-ominaisuudella K-ruokakaupan kassalla. Rahan nosto edellyttää ostamista, mutta ostoksen suuruudella ei ole euromääräistä alarajaa. Rahaa voi nostaa korkeintaan 200 euroa yhdellä ostoskerralla.

Oulu

Tarjoamme

Pankkipalvelua, Yrityspankkipalvelua, Vakuutuspalvelua, Varainhoitopalvelua

Aukioloajat

Neuvontapalvelut ajanvarauksella.
Asiakaspääte käytettävissä konttorin klo 10-16.30 (pe 10-15.30). Konttoriin on esteetön pääsy.
Aktia Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-20 numerossa 010 247 010. Kun olet tunnistautunut Aktian verkkopankkitunnuksilla, voimme palvella sinua monissa asioissa puhelimessa.

Osoite

Hallituskatu 20, 90100 Oulu

Henkilöstö

Mira Kallioniemi, Premiumpankkiiri Pirkko-Liisa Ketola, asiakasvastaava
Merja Nissinen, asiakasneuvoja Outi Paananen, yhteyspäällikkö
Kari Paloniemi, pankinjohtaja Jari Pesälä, rahoituspäällikkö
Heikki Törrö, sijoituspäällikkö

 

Aktian Asiakaspalvelussa on otettu käyttöön automaattinen palveluvalikko (IVR) sekä takaisinsoittopalvelu. Automaattinen palveluvalikko toimii numerossa 010 247 010. Lue lisää.