Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä kalastellaan verkkopankkitunnuksia − hakukoneiden hakutuloksissa väärennettyjä sivustoja Lue lisää
N&B Rahoitus

N&B Rahoitus

Uuteen kotiin kiinteällä kuukausierällä

Newil & Bau -uudiskohteisiin kehitetty vaihtoehto yhtiölainalle.

N&B Rahoitus on selkeä ja edullinen tapa rahoittaa uuden asunnon ostaminen kokonaan omalla lainalla ilman erillistä yhtiölainaosuutta ja rahoitusvastiketta. 

Sinulle räätälöidyn ratkaisun edut verrattuna yhtiölainaan

  • elämäntilanteeseesi sopiva kuukausierä, laina-aika jopa 35 vuotta
  • matalampi omarahoitusosuus (15 % velattomasta hinnasta)
  • jopa puolet edullisempi marginaali kuin yhtiölainassa
  • joustaa elämäntilanteesi mukaan ja mahdollistaa esimerkiksi lyhennysvapaan.

Fiksusti toteutettu asumisen rahoitus mahdollistaa sinulle ja perheellesi laadukkaan omistusasumisen ohessa taloudellisesti turvatun elämän ja luo perustan myös muulle vaurastumiselle. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva tapa rahoittaa uusi Newil & Bau -kotinne.

Täytä rahoitushakemus alla olevan painikkeen kautta. Pääset suoraan N&B Rahoitus -asiakkaidemme etujen piiriin.

Hae N&B Rahoitusta

Lehtisaaren Terassin asunnot kuukausierällä alkaen

Maksat kaupanteon yhteydessä vain pankin kanssa sovittavan käsirahan, tyypillisesti noin 15 % velattomasta hinnasta. Lainan lyhennykset alkavat vasta, kun asunto on valmistunut ja pääset muuttamaan uuteen kotiisi.

Yksiöt alkaen 498 € eur / kk (29,5 m2)

Kaksiot alkaen 595 € / kk (41 m2)

Kolmiot alkaen 807 € / kk (58 m2)

Neliöt alkaen 1095 € / kk (81,5 m2)

Hae N&B Rahoitusta

Aloita täyttämällä asuntolainahakemus, otamme sinuun pian yhteyttä. Voit myös varata suoraan ajan neuvotteluun asiantuntijamme kanssa tästä. Valmiiksi täytetty lainahakemus helpottaa ja nopeuttaa tällöinkin suunnitelman tekemistä. 

Lisätiedot

Rahoitus edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä sekä ostettavan kohteen panttauksen pankille. Esimerkit laskettu 15 % omarahoitusosuudella, 35 vuoden laina-ajalla, 0,5 %:n marginaalilla. Esimerkiksi asunnolle 1 (vmh 368800€) todellinen vuosikorko on 0,53 %. Laina sidotaan 12 kk euriboriin. Tarkka omarahoitusosuus riippuu asunnon hinnasta ja se on 15 % uuden kotisi velattomasta kauppahinnasta + mahdollisesta varainsiirtoverosta. Kuluihin lisätään lainan toimitusmaksu, suoraveloituskulu 2,30 €/kk, sekä mahdollinen AsuntolainaTakaus-palkkio. Luoton myöntää Aktia Pankki Oyj, Arkadiankatu 4-6, 00100, kotipaikka Helsinki, Y-tunnus 2181702-8.