Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Engångsbekräftelsekoden som används för aktivering i Finnair Visa-applikationen når inte kunderna för tillfället.

Felet åtgärdas för närvarande. Vi beklagar besväret som detta medför.

N&B Finansiering

N&B Finansiering

N&B Finansiering är ett alternativ till bolagslån utvecklat för Newil & Baus nybyggda objekt. Du får bättre villkor än för ett bolagslån, en fast månadsrat och vi tar dig den snabbaste vägen till ditt nya hem.

N&B Finansiering erbjuder ett tydligt och förmånligt sätt att finansiera köpet av din nya bostad som helhet med ett eget lån utan enskilda bolagslån och finansieringsvederlag.

Fördelarna med lösningen som är skräddarsydd för dig, jämfört med ett bolagslån

  • en månadsrat och lånetid som passar din livssituation
  • en mindre självfinansieringsandel (15 % av det skuldfria priset och eventuell överlåtelseskatt)
  • en betydligt förmånligare marginal än för ett bolagslån
  • ett lån som ger flexibilitet enligt din livssituation och möjliggör till exempel amorteringsfrihet.

Vår smarta lösning för boendefinansiering möjliggör ägande av boende med hög kvalitet för dig och din familj. Vid sidan om boendet möjliggör den dessutom ett ekonomiskt tryggat liv och lägger grunden för ökning av förmögenheten. Vi planerar tillsammans ett sätt som passar för att finansiera just ert Newil & Bau-hem.

Ansök om ett förhandsbeslut för finansering eller boka tid för ett nätmöte med en specialist. Det lönar sig att diskutera finansieringen i ett så tidigt skede som möjligt. När du har fått ett förhandsbeslut om finansieringen är det enklare att välja bostad.

Börja med att fylla i Aktias låneansökan. På så sätt tar vi dig via omkörningsfilen den snabbaste vägen till förmånerna för N&B Finansieringskunder. Vi kontaktar dig snart.

Ansök om N&B Finansering

Boka ett nätmöte

Tilläggsinformation

Finansieringen är avsedd för bostäder som köps för eget bruk eller för lån som tas ut i eget namn och lämpar sig inte för placeringsbruk eller företagsfinansiering. Lånet beviljas av Aktia Bank Abp, Arkadiagatan 4-6, 00100, med säte i Helsingfors, FO-nummer 2181702-8. En förutsättning för beviljande av kredit är alltid ett godkänt kreditbeslut, i samband med vilket det säkerställs att den säkerhet som erbjuds för krediten är godtagbar. Räkneexempel för ett bolån på 150 000 euro med en betalningstid på 25 år: den effektiva årliga räntan är 4,51 %, då lånets ränta är 12 mån. euribor (3,72 % 13.6.2024) + 0,60%, kostnader för skötsel av lånet är 2,90 euro/mån. och expeditionsavgift 0 euro. Den uppskattade helhetskostnaden för lånet är 246 206,64 euro och betalningsraternas antal 300 st. Lånets månadsrat är 829 euro baserat på antagandet att lånets ränta och övriga kostnader förblir oförändrade under hela lånetiden.