Siirry sisältöön Siirry chattiin
Nihdin Portti – Joustava rahoitus uuteen kotiisi

Nihdin Portti – Joustava rahoitus uuteen kotiisi

Aktia tarjoaa sinulle selkeän ja edullisen tavan rahoittaa uusi kotisi Nihdin Portissa. Nihdin Portin asunnonostajana saat rahoitushakemuksellesi nopeutetun käsittelyn suoraan jonon ohi. 

Sinulle räätälöidyn rahoitusratkaisun edut

  • elämäntilanteeseesi sopiva kuukausierä ja laina-aika
  • omarahoitusosuus 15 % velattomasta hinnasta ja mahdollisesta varainsiirtoverosta
  • joustaa elämäntilanteesi mukaan ja mahdollistaa esimerkiksi lyhennysvapaan
Sinulle räätälöidyn rahoitusratkaisun edut

Hae asuntorahoitusta, joka mahdollistaa sinulle paljon muutakin

Fiksusti toteutettu asumisen rahoitus mahdollistaa sinulle ja perheellesi laadukkaan omistusasumisen ohessa taloudellisesti turvatun elämän ja luo perustan myös muulle vaurastumiselle. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva tapa rahoittaa uusi kotinne.

Täytä asuntolainahakemus alla olevan painikkeen kautta, otamme sinuun pian yhteyttä. Rahoitus on tarkoitettu omaan asuinkäyttöön ostettaviin asuntoihin tai omiin nimiin otettaviin lainoihin eikä sovellu sijoituskäyttöön tai yritysrahoitukseen. 

Hae asuntolainaa

Hae asuntorahoitusta, joka mahdollistaa sinulle paljon muutakin

Tärkeitä lisätietoja

Rahoitus edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä sekä ostettavan kohteen ja pankin mahdollisesti edellyttämän lisävakuuden panttauksen pankille. Tarkka omarahoitusosuus riippuu asunnon hinnasta ja se on 15% uuden kotisi velattomasta kauppahinnasta sekä mahdollisesta varainsiirtoverosta. Luoton myöntää Aktia Pankki Oyj, Arkadiankatu 4-6, 00100, kotipaikka Helsinki, Y-tunnus 2181702-8.