Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Nihdin Portti – Flexibel finansiering av ditt nya hem

Nihdin Portti – Flexibel finansiering av ditt nya hem

Vi erbjuder dig ett tydligt och förmånligt sätt att finansiera köpet av din nya bostad i Nihdin Portti. Som bostadsköpare i Nihdin Portti får du en försnabbad behandling av din låneansökan direkt förbi kön.

Fördelarna med finansieringslösningen som skräddarsys för dig

  • en månadsrat och lånetid som passar din livssituation
  • en självfinansieringsandel på 15 % av det skuldfria priset och eventuell överlåtelseskatt
  • flexibilitet enligt din livssituation och möjlighet till till exempel amorteringsfrihet
Fördelarna med finansieringslösningen som skräddarsys för dig

Ansök om bostadsfinansiering som också möjliggör mycket mer

Vår smarta lösning för boendefinansiering möjliggör ägande av boende med hög kvalitet för dig och din familj. Dessutom möjliggör den vid sidan om boendet ett ekonomiskt tryggat liv och lägger grunden för ökning av förmögenheten. Vi planerar tillsammans ett sätt som passar för att finansiera just ert nya hem.

Fyll i låneansökan nedan, så kontaktar vi dig snart. Finansieringen är avsedd för bostäder som köps för eget bruk eller för lån som tas ut i eget namn och lämpar sig inte för placeringsbruk eller företagsfinansiering.

Ansök om lån

Ansök om bostadsfinansiering som också möjliggör mycket mer

Viktig tilläggsinformation

Finansieringen förutsätter ett godkänt kreditbeslut samt att objektet för köpet och den eventuella tilläggssäkerhet som banken kräver pantsätts för banken. Den exakta självfinansieringsandelen beror på bostadens pris och utgör 15 % av det skuldfria köpepriset för ditt nya hem samt av eventuell överlåtelseskatt. Krediten beviljas av Aktia Bank Abp, Arkadiagatan 4–6, 00100, hemort Helsingfors, FO-nummer 2181702-8.