Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Engångsbekräftelsekoden som används för aktivering i Finnair Visa-applikationen når inte kunderna för tillfället.

Felet åtgärdas för närvarande. Vi beklagar besväret som detta medför.

Nihdin Portti – Flexibel finansiering av ditt nya hem

Nihdin Portti – Flexibel finansiering av ditt nya hem

Vi erbjuder dig ett tydligt och förmånligt sätt att finansiera köpet av din nya bostad i Nihdin Portti. Som bostadsköpare i Nihdin Portti får du en försnabbad behandling av din låneansökan direkt förbi kön.

Fördelarna med finansieringslösningen som skräddarsys för dig

  • en månadsrat och lånetid som passar din livssituation
  • en självfinansieringsandel på 15 % av det skuldfria priset och eventuell överlåtelseskatt
  • flexibilitet enligt din livssituation och möjlighet till till exempel amorteringsfrihet
Fördelarna med finansieringslösningen som skräddarsys för dig

Ansök om bostadsfinansiering som också möjliggör mycket mer

Vår smarta lösning för boendefinansiering möjliggör ägande av boende med hög kvalitet för dig och din familj. Dessutom möjliggör den vid sidan om boendet ett ekonomiskt tryggat liv och lägger grunden för ökning av förmögenheten. Vi planerar tillsammans ett sätt som passar för att finansiera just ert nya hem.

Fyll i låneansökan nedan, så kontaktar vi dig snart. Finansieringen är avsedd för bostäder som köps för eget bruk eller för lån som tas ut i eget namn och lämpar sig inte för placeringsbruk eller företagsfinansiering.

Ansök om lån

Ansök om bostadsfinansiering som också möjliggör mycket mer

Viktig tilläggsinformation

Lånet beviljas av Aktia Bank Abp, Arkadiagatan 4-6, 00100, med säte i Helsingfors, FO-nummer 2181702-8. En förutsättning för beviljande av kredit är alltid ett godkänt kreditbeslut, i samband med vilket det säkerställs att den säkerhet som erbjuds för krediten är godtagbar. Räkneexempel för ett bolån på 150 000 euro med en betalningstid på 25 år: den effektiva årliga räntan är 4,51 %, då lånets ränta är 12 mån. euribor (3,72 % 13.6.2024) + 0,60%, kostnader för skötsel av lånet är 2,90 euro/mån. och expeditionsavgift 0 euro. Den uppskattade helhetskostnaden för lånet är 247 774,62 euro och betalningsraternas antal 300 st. Lånets månadsrat är 829 euro baserat på antagandet att lånets ränta och övriga kostnader förblir oförändrade under hela lånetiden.