Aktia jälleen paras korkovarainhoitaja

 

Aktialle Refinitiv Lipper Fund Awards 2020 -palkinto

 

Aktia Corporate Bond+ -rahasto on voittanut Refinitiv Lipper Fund Awards 2020 -vertailussa parhaan euromääräisen rahaston sarjassa "Bond EUR Global Corporates", luokassa "Best Fund Over Past 10 years". Rahastopalkinto jaetaan parhaan tuottokehityksen perusteella.

Lipper on johtava kansainvälinen ja puolueeton rahastoanalyysien ja -vertailujen tuottaja. Arvostettuja Lipper Fund Awards -palkintoja jaetaan vuosittain parhaimmille rahastoille ja varainhoito- sekä rahastoyhtiöille ympäri maailmaa.

Aiemmin Aktia on voittanut Lipper Fund Awards 2019 -kilpailussa parhaan paikallisen valuutan korkorahasto -palkinnon sekä parhaan pohjoismaisen korkovarainhoitajan Small Company -sarjan.

Aktia on voittanut Lipper-palkinnon myös vuonna 2017 parhaimpana pohjoismaisena varainhoitajana koko valikoiman Small Company -sarjassa.

 

Suomen paras korkovarainhoitaja Morningstar Awards 2020 -kilpailussa

 

Aktia voitti Morningstarin Suomen Awards 2020 -kilpailussa Vuoden korkovarainhoitaja -sarjan. Morningstar on johtava riippumattoman sijoitustutkimuksen tekijä Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Australiassa ja Aasiassa. Se palkitsee vuosittain eri maiden parhaat varainhoitajat kolmessa pääkategoriassa sekä parhaat yksittäiset rahastot kuudessa eri kategoriassa.

Aktian korkovarainhoito on ollut säännöllisesti Morningstarin mittausten kärjessä jo vuodesta 2013 lähtien. Parhaan korkovarainhoitajan palkinnon Aktia on saanut kuusi kertaa.

*POP Vakaa, joka sijoittaa varansa Aktia Solidaan master -feeder rahastorakenteessa

 

 

"Olemme todistetusti paras korkovarainhoitaja ja meillä on tällä saralla maailman mittakaavassakin uniikkia osaamista, mutta sen lisäksi olemme tehneet jatkuvasti töitä koko sijoitustarjoomamme kehittämiseksi. On hienoa saada myös tälle työlle lisää tunnustusta."

Jetro Siekkinen
Aktia Varainhoidon varatoimitusjohtaja, sijoitustoiminnasta ja salkunhoidosta vastaava

 
 


Vuoden Korkovarainhoitaja 2020 -palkinnon saa Suomessa saatavilla olevien korkorahastojen viiden vuoden riskikorjatulla tuotolla paras yhtiö. Aktia ylsi jo kuusi kertaa peräkkäin parhaaksi Suomessa palveluja tarjoavaksi korkovarainhoitajaksi. Kotimaisista korkovarainhoitajista Aktia oli paras jo peräti kahdeksatta kertaa.

Vuoden Korkorahasto 2019 -palkinnon saa korkorahasto, joka on menestynyt parhaiten riskikorjattuja tuottoja edelliseltä vuodelta sekä pidemmältä aikaväliltä verrattaessa. Aktia Government bond+ -rahasto sijoittaa varansa euroalueen valtionlainoihin ja pankkien vakuudellisiin lainoihin (covered bonds). Rahaston strategiaa on toteutettu menestyksekkäästi jo vuodesta 2006.

Morningstar Awards 2019 (c). Morningstar, Inc. All Rights Reserved. Aktia Bank Plc won for Fixed Income House of the year, Finland

 

Kilpailumenestys on tunnustus tekemästämme työstä asiakkaidemme varallisuuden kasvattamiseksi

 

Kilpailumenestyksen takana on vuosien johdonmukainen työ. Se kertoo Aktian ainutlaatuisesta korkovarainhoidon osaamisesta ja asiantuntijuudesta. Menestys on vahva osoitus aktiivisen salkunhoitomme tuloksellisuudesta, joka näkyy ennen kaikkea asiakkaidemme sijoitusten kehityksessä.

 

Menesty kanssamme

Haluatko kuulla, miten voit hyötyä palkitusta varainhoito-osaamisestamme oman taloutesi kehittämisessä?