Aktia Säästövakuutus tarjoaa tuottoa ja turvaa

Aktia Säästövakuutus on helppo ja joustava sekä verotuksellisesti tehokas ratkaisu pitkäaikaiseen säästämiseen.

Voit sijoittaa Aktia Säästövakuutukseen omien tavoitteidesi mukaisen summan joko kertasijoituksena tai säästämällä säännöllisesti. Sinulla on mahdollisuus valita itse laajasta sijoitusrahastovalikoimastamme, mihin rahastoihin säästösi sidotaan. Aktia Säästövakuutuksen tuotto on sidottu valitsemiesi sijoituskohteiden kehitykseen.

Lue lisää palkitusta varainhoidostamme >>
Lue lisää vastuullisuusperiaatteistamme >>

 

Säästövakuutus lyhyesti

  • Säästät omien toiveittesi mukaan
  • Valitset Aktian omista tai yhteistyökumppaniemme rahastoista haluamasi
  • Siirrät säästöjä rahastosta toiseen maksutta
  • Säästä itsellesi, lapsellesi tai lapsenlapsellesi

Yksi säästötapa, monta mahdollisuutta

Voit sijoittaa säästösi valmiisiin täyden palvelun varainhoitosalkkuihin, jolloin sinun ei itse tarvitse osallistua sijoituspäätösten tekoon. Voit halutessasi myös rakentaa yhdessä asiantuntijoidemme kanssa korko-, yhdistelmä- tai osakerahastoihin perustuvan allokaation sen mukaan, kuinka suuria riskejä olet valmis ottamaan ja minkälainen sijoitushorisonttisi on. Rahastojen vaihtaminen on maksutonta etkä maksa vaihdon yhteydessä pääomatuloveroa. Säästöaikana voit tarvittaessa joustavasti nostaa varoja vakuutuksesta. 

Suunnitelmallista tulevaisuuteen varautumista

Säästövakuutus on hyvä tapa säästää myös lapselle, lapsenlapselle tai vaikka kummilapselle. Kun aikajänne on pitkä, joustava ja verotehokas vakuutussopimus elää mukana muuttuvissa tilanteissa. Yhteen sopimukseen voit kanavoida säästöjä useammaltakin henkilöltä tai vaikka lapsilisistä, ja saman sopimuksen puitteissa on myös mahdollista tehdä useampia säästösuunnitelmia eri käyttötarkoituksiin, esimerkiksi ajokorttia, ensiasuntoa tai harrastusta varten.

Aktia Säästövakuutuksen avulla voit myös itse suunnitella, miten haluat perintösi jakautuvan nimeämällä tulevat edunsaajat*. Edunsaajat myös saavat varat nopeasti käyttöönsä kuoleman jälkeen.

* Edunsaajamääräystä tehdessä tulee huomioida rintaperillisten oikeus lakiosaan ja perillisten yhdenmukainen kohtelu.

Lue lisää

Rahastovalikoima

Katso Aktia Säästövakuutukseen liitettävät rahastot.  

 

Haluatko lisää tietoa eri sijoitusvaihtoehdoista?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin soitamme sinulle.

Täytä yhteydenottopyyntö