Siirry sisältöön Siirry chattiin
Finnair Visa -sovelluksen aktivoinnissa käytettävä kertakäyttöinen vahvistuskoodi ei tällä hetkellä saavu asiakkaille.

Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

Finnair Visa Credit -kortinhaltijana ansaitset 1.6.2023 alkaen myös Finnair Plus -tasopisteitä

Finnair Visa Credit -kortinhaltijana ansaitset 1.6.2023 alkaen myös Finnair Plus -tasopisteitä

Keskiviikko 17. toukokuuta 2023 Blogit ja artikkelit

Finnair tuo Finnair Visa Credit -kortinhaltijoille uusia etuja 1.6.2023 alkaen. Edut ovat voimassa toistaiseksi uusille ja nykyisille kortinhaltijoille. 

Uudet Finnair Visa Credit -kortin edut 1.6.2023 alkaen:

  • Saat 450 tasopistettä, kun teet ostoja vähintään 1 500 euron edestä kalenterikuukauden aikana
  • Maksuton palkintopisteiden vaihto tasopisteiksi kerran Finnair Plus -seurantajaksosi aikana
  • Maksuton palkintopisteiden siirto toiselle Finnair Plus -tilille

Tasopisteiden kerryttäminen

Voit saada enintään 450 Finnair Plus -tasopistettä kalenterikuukaudessa Finnair Visa Credit -korttia käyttämällä. Tasopisteet eivät tuplaannu ostosumman kasvaessa. Esimerkki: mikäli teet ostoja 3 000 euron edestä kalenterikuukauden aikana, saat etuna 450 tasopistettä. Etu koskee myös rinnakkaiskortinhaltijoita.

Tasopisteet hyvitetään palkintopisteiden tapaan asiakkaalle noin puolessa välissä seuraavaa kalenterikuukautta. Ensimmäiset tasopisteet hyvitetään näin ollen asiakkaille heinäkuun puolessa välissä.

Finnair Visa -kortilla tehdyt ostotapahtumat kerryttävät sekä taso- että palkintopisteitä. Pisteet kertyvät kalenterikuukauden aikana tehtyjen korttiostojen perusteella ostotapahtuman maksupäivän mukaisesti. Käteisnostoja, palvelumaksuja, korkoja, laskujen maksuja tai tilisiirtoja (mukaan lukien MobilePay-siirrot yksityishenkilöille) sekä maksujen palautuksia ei lasketa mukaan 1 500 euron ostovaatimukseen.

Uudet kortinhaltijat voivat saada tasopiste-edun myös ensimmäiseltä kuukaudelta, mikäli tehtyjen ostojen määrä on vähintään 1 500 euroa ensimmäiseltä kuukaudelta, vaikka luottokortti olisi aktivoitu kesken kalenterikuukauden.

Vaihda palkintopisteitä tasopisteiksi

Finnair Plus -ohjelmassa on kahdenlaisia pisteitä: palkintopisteitä ja tasopisteitä.

Voit käyttää palkintopisteitä muun muassa lentovarauksiin, matkustusluokan korotuksiin, hotelliyöpymisiin, autonvuokrauksiin tai ravintoloiden lahjakortteihin. Tasopisteiden avulla voit saavuttaa ja säilyttää korkeamman Finnair Plus -tason, mikä puolestaan tuo mukanaan vieläkin parempia etuja.

Muutoksen myötä Finnair tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa palkintopisteitä tasopisteiksi maksuttomasti itsepalveluna Finnair Shop -kanavan kautta. Finnairin asiakaspalvelussa tehty vaihto on maksullinen. Kolme (3) palkintopistettä on vaihdettavissa yhteen (1) tasopisteeseen. Vaihdettavien pisteiden vähimmäismäärä on 3 000 palkintopistettä. Lue lisää palkintopisteiden vaihdosta tasopisteiksi Finnairin verkkosivuilta .

Siirrä palkintopisteitä

Muutos mahdollistaa lisäksi pisteiden siirron toiselle henkilölle maksuttomasti Finnairin omassa Finnair Shop -kanavassa. Maksuttomia palkintopisteiden siirtokertoja ei ole rajoitettu – voit siirtää palkintopisteitä maksuttomasti toiselle henkilölle niin usein kun haluat. Huomaathan, että palkintopisteitä ei voi siirtää Finnair Plus Junior -tilille.

Kun tarvitset apua

Finnairin asiakaspalvelu auttaa kaikissa Finnair Plus -ohjelmaan ja pisteisiin liittyvissä asioissa. Finnair Plus -ohjelman jäsenenä näet myös ajankohtaiset taso- ja palkintopisteesi Finnair-sovelluksesta.

Aktian asiakaspalvelu on sinua varten korttiin ja korttimaksuihin liittyvissä kysymyksissä. Kortinhaltijana pystyt seuraamaan tapahtuneita korttitapahtumia Finnair Visa -sovelluksen kautta, jossa tapahtumat on listattu ostopäivän mukaan. 

 

Hae Finnair Visa Credit -korttia

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin Finnair Visa Credit -kortista