Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä. Myös huijausverkkolaskuja on liikkeellä.

Lue lisää täältä.

Nihdin Portti – Joustava rahoitus uuteen kotiisi

Nihdin Portti – Joustava rahoitus uuteen kotiisi

Aktia tarjoaa sinulle selkeän ja edullisen tavan rahoittaa uusi kotisi Nihdin Portissa. Nihdin Portin asunnonostajana saat rahoitushakemuksellesi nopeutetun käsittelyn suoraan jonon ohi. 

Sinulle räätälöidyn rahoitusratkaisun edut

  • elämäntilanteeseesi sopiva kuukausierä ja laina-aika
  • omarahoitusosuus 15 % velattomasta hinnasta ja mahdollisesta varainsiirtoverosta
  • joustaa elämäntilanteesi mukaan ja mahdollistaa esimerkiksi lyhennysvapaan
Sinulle räätälöidyn rahoitusratkaisun edut

Hae asuntorahoitusta, joka mahdollistaa sinulle paljon muutakin

Fiksusti toteutettu asumisen rahoitus mahdollistaa sinulle ja perheellesi laadukkaan omistusasumisen ohessa taloudellisesti turvatun elämän ja luo perustan myös muulle vaurastumiselle. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva tapa rahoittaa uusi kotinne.

Täytä asuntolainahakemus alla olevan painikkeen kautta, otamme sinuun pian yhteyttä. Rahoitus on tarkoitettu omaan asuinkäyttöön ostettaviin asuntoihin tai omiin nimiin otettaviin lainoihin eikä sovellu sijoituskäyttöön tai yritysrahoitukseen. 

Hae asuntolainaa

Hae asuntorahoitusta, joka mahdollistaa sinulle paljon muutakin

Tärkeitä lisätietoja

Luoton myöntäjänä toimii Aktia Pankki Oyj, Arkadiankatu 4-6, 00100, kotipaikka Helsinki, Y-tunnus 2181702-8. Luoton myöntämisen edellytyksenä on aina hyväksytty luottopäätös, jonka yhteydessä varmistetaan luotolle tarjotun vakuuden hyväksyttävyys. Esimerkkilaskelma 150 000 euron asuntolainalle 25 vuoden maksuajalla: todellinen vuosikorko on 4,44 %, kun lainan korko on 12 kk euribor (3,66 % 26.3.2024) + 0,60 %, lainan hoitokulut ovat 2,90 euroa/kk ja toimitusmaksu 0 euroa. Arvioitu lainan kokonaiskustannus on 246 206,64 euroa ja maksuerien määrä 300 kpl. Lainan kuukausierä on noin 823 € olettaen, että lainan korko ja muut kulut pysyvät samana koko laina-ajan.