Länsi-Uudenmaan toimipiste valmistautuu uusiin tiloihin

Karjaalla toimiva, Länsi-Uudenmaan toimipisteemme saa uudet tilat ensi vuoden alussa. Tällä hetkellä valmistaudumme muuttoon ja tavoitteenamme on ottaa asiakkaita vastaan uusissa tiloissa tammikuussa 2021. Aktian uusi palvelupiste tulee sijaitsemaan osoitteessa Kauppiaankatu 7.

Pankkikonttorien rooli on muuttunut. Henkilökohtaisen neuvonnan tarve on kasvanut, kun taas perinteinen pankkiasioiden hoitaminen, kuten laskujen maksaminen ja käteisen nosto, hoidetaan nykyään pääasiassa digitaalisten kanavien kautta. Kassapalvelut lopetetaan tämän vuoksi Karjaalla 1.12.2020.

Voit edelleen hoitaa palveluasioita Karjaalla varaamalla ajan. Tarjoamme henkilökohtaisia ja laadukkaita rahoituspalveluita asiakkaillemme. Asiakkaanamme sinulla on pääsy Aktian varainhoidon, rahoituksen ja henkiturvan osaamiseen sekä monipuoliseen palveluvalikoimaan, joka auttaa sinua parantamaan taloudellista tilannettasi.

Länsi-Uusimaa

Tarjoamme

Pankkipalvelua, Kiinteistönvälitystä, Vakuutuspalvelua

Aukioloajat

Neuvontapalvelut toimipisteessä klo 10-13 tai ajanvarauksella. Ei kassapalvelua.
Konttoriin on esteetön pääsy.
Aktia Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-20, la klo 10-17 ja su klo 10-15 numerossa 010 247 010. Kun olet tunnistautunut Aktian verkkopankkitunnuksilla, voimme palvella sinua monissa asioissa puhelimessa.

Osoite

Kauppiaankatu 10, 10300 Karjaa

Henkilöstö

Jeannette Andersson, Account Manager Camilla Bäckman, Premium Banker
Jill Holmström, Account Manager Eija Kajander, Account Manager
Teemu Kytöpuro, Account Manager Kristian Pettersson, Premium Banker
Marja Saari, Account Manager Magnus Stenman, Senior Manager

 

Aktia Asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin 8-20, lauantaisin 10-17 ja sunnuntaisin 10-15 numerossa 010 247 010. Kun olet tunnistautunut verkkopankkitunnuksilla, voimme palvella sinua monissa asioissa puhelimitse.